To se zove ljubav!

Vrijeđali su je zbog punijeg izgleda, ali slavni šarmer je i nakon 20 godina braka vjeran samo njoj i staje u njezinu obranu

Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Afp 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce i Paris Brosnan (Foto: Getty Images) Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Pierce i Paris Brosnan (Foto: Getty Images) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) +1 Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Galerija

Pierce Brosnan nije propustio priliku da čestita rođendan svojoj supruzi Keely Shaye Smith, i to romantičnom objavom na Instagramu, čime je raznježio nju, ali i brojne obožavatelje.

Holivudski glumac Pierce Brosnan još jednom je pokazao cijelom svijetu koliko je zaljubljen u svoju suprugu Keely Shaye Smith nakon dugih 20 godina braka, i to povodom njezinog rođendana, koji joj čestitao putem društvenih mreža.

Pogledaj i ovo Keely Shaye Smith, Pierce Brosnan Kakva ljubav! I sa 70 godina šarmira žene diljem svijeta, a novom posvetom svojoj supruzi opet je pokupio sve hvalospjeve: ''Učinio si je kraljicom, ti si uzor!''

"Moja predivna ljubav Keely napravila je jučer 58. putovanje oko sunca. Uživala je u plivanju i kokosovoj vodi. Bio je to najsretniji rođendan", napisao je 68-godišnji Pierce uz Keelynu fotografiju koju je objavio na svom profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

Pierce i Keely upoznali su se 1994. godine prije njegove uloge kultnog Jamesa Bonda, a vjenčali su se 2001. godine u Irskoj, što je slomilo srca njegovih obožavateljica.

Njihova ljubavna priča jedna je od najljepših u Hollywoodu, a glumac zadivljuje žene diljem svijeta svojim kavalirskim ponašanjem prema supruzi, kojoj otvara vrata automobila i paparazzi ih često znaju uhvatiti kako se ne mogu suzdržati od strasti i ljube se u javnosti.

Keely se u nekoliko navrata našla na meti zlih i ljubomornih jezika zbog svojih kilograma, a Pierce je pokazao kako ga to nimalo ne dira i uvijek staje u njezinu obranu.

"Ona ima tu snagu u sebi bez koje ne bih mogao živjeti. Kada me pogleda, skroz zadrhtim. Da sam tražio milijun godina, ne bih mogao pronaći takvu ženu kao što je Keely", izjavio je u jednom od intervjua.

Prije Keely bio je u braku s australskom glumicom Cassandrom Harris, koja je također glumila u filmu o Jamesu Bondu, i to jednu od njegovih djevojaka u nastavku "For Your Eyes Only" iz 1980. godine, kada je Bonda glumio Roger Moore. Cassandra je preminula 1991. godine nakon što je oboljela od raka na jajniku.

Pierce je danas i ponosni otac troje djece, 23-godišnjeg Dylana i 19-godišnje Paris, koje je dobio s Keely, te 36-godišnjeg Seana, kojeg je dobio s Cassandrom. Uz to je bio posvojio i Charlotte te Christophera Brosnana dok je bio u braku s Cassandrom, a koje je ona dobila sa svojim prvim suprugom Dermotom Harrisom. Charlotte je preminula 2013. godine od raka, baš kao i njezina majka.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Garner (Foto: Instagram) Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Profimedia) +1 Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Celebrity Malo tko se sjeća da je njih dvoje bilo u braku, a evo kako se danas ponašaju kada se sretnu u javnosti

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 4 Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 1 Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 4 Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 3 +3 Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 1 Celebrity Ljepoticu iz Spasilačke službe paparazzi ulovili u toplesu, no nije se trudila ništa sakriti pred njima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene