Voli se skidati

Ljepoticu iz Spasilačke službe paparazzi ulovili u toplesu, no nije se trudila ništa sakriti pred njima

Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 4 Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 4 Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 4 Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 1 Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 4 Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 3 Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 1 Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 2 Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 3 +0 Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 2 Galerija

Alicia Arden glumila je u brojnim serijama, a zadnjih godina pažnju javnosti najviše privlači svojom golišavosti.

Glumica Alicia Arden (52) proslavila se u 90-ima ulogom u kultnoj seriji "Spasilačka služba", a zadnjih je godina najpoznatija po golišavosti.

Alicia je već nekoliko puta u prošlosti pokazala da nema problema sa skidanjem do kraja, a svoje obnažene fotke često dijeli i na Instagramu, pa se nije puno uznemirila kada su je paparazzi za vikend ulovili u toplesu.

Glumica se sunčala pored javnog bazena u Hollywoodu bez gornjeg dijela badića i s donjim dijelom spuštenim do pola stražnjice, a iako je ležala na trbuhu, kad je vidjela paparazze, okrenula se i pokazala im grudi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli alicia-arden (@actressaliciaarden)

Inače, Arden je tijekom godina ostvarila manje uloge u brojnim drugim serijama, a karijeru je započela kao model te je prošle godine priznala da je na svojim počecima imala neugodno iskustvo s pokojnim Jeffreyjem Epsteinom. Kako je tada ispričala za medije, on ju je 1997. godine pozvao u svoju hotelsku sobu na lažnu audiciju za modele Victoria's Secreta, no kada je došla tamo, počeo ju je dodirivati i nuditi joj novac za seks.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman +7 Bianca i Roman Celebrity Izraz lica Maje Šuput govori sve o neugodnom susretu s osobom iz prošlosti: "Vi se mene ne sjećate? Prije puno godina..."

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju The Weeknd, Selena Gomez (Foto: Getty) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) +5 Angelina Jolie (Foto: Instagram) Celebrity Angelina Jolie uhvaćena na večeri s 15 godina mlađim glazbenikom, priče o njihovoj romansi ipak su istinite?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene