ovo nije očekivala!

Izraz lica Maje Šuput govori sve o neugodnom susretu s osobom iz prošlosti: "Vi se mene ne sjećate? Prije puno godina..."

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman +1 Bianca i Roman Galerija

Maja Šuput se u showu "Supertalent" susrela s jednom osobom iz svoje prošlosti koje se nije mogla sjetiti, a on se pobrinuo da njihov ponovni susret bude nezaboravan.

Show "Supertalent" vratio se u svojem punom sjaju, a veliku pažnju u prvoj epizodi privukao je bračno-glazbeni par Bianca Kolompar i Roman Brnad.

Pogledaj i ovo Sonja Bonačić i Jan Hajsok - 2 ''Kaj? Isuse kriste!'' Zbunjujući Supertalent trenutak u kojem Bilmana baš nitko nije shvatio: ''Što me gledaš, pa ti si u njenom klanu!''

Još i prije nego što su nastupili, uspjeli su od žirija dobiti jedan X, a izazvao ga je Robert svojim ponašanjem. Nakon što je samouvjereno išetao na pozornicu, među prvima se obratio Maji Šuput.

"Vi se mene ne sjećate, jel' da? Ugostiteljska škola, grupa EnJoy, Maja Šuput snima spot i dolazi idiot i pjeva joj 'Lipa si, lipa', vi se toga ne sjećate? Prije puno godina", objasnio joj je Roman, no Šuput je i dalje ostala zbunjena.

Maja ga je zatim zamolila da predstavi svoj talent, a Roman je svojim odgovorom izbacio i Martinu Tomčić iz takta.

"Ja nemam nikakav talent, došao sam raditi", kazao je pa se obratio Martini.

"Vi biste se trebali zvati 'superrad', vi ste puno radili u životu pa znate o čemu pričam", poručio joj je i nije trebalo dugo da mu Martina da X.

Onda je napokon krenuo pjevati, a nije se zaustavio ni kada je dobio četiri X-a.

"Jednostavno ne pjevate dovoljno dobro da biste prošli dalje", objasnila je Maja.

I ostatku žirija zasmetalo je njegovo neprestano upadanje u riječ, a prije nego što su ga ispratili s pozornice, oglasila se i njegova supruga, koja je do tada šutjela.

"Da se razumijemo, ja sam doktorirala glazbu. Što se tiče ponašanja, slažem se da nije u redu, što se tiče pjevanja, niste kompetentni da to kažete", kazala je Bianca, a zatim je sa suprugom otišla s pozornice.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Kovačević Fabijan Kovačević Supertalent: Fabijan Kovačević Supertalent 2021 Fabijan Kovačević, audicija - 5 +3 Supertalent 2021 Fabijan Kovačević, audicija - 4 Nekad i sad Ovaj mali bećar prije četiri godine ukrao je show u svatovima, a danas opet osvaja srca! Pogledajte kako je samo narastao!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Dnevnik.hr) Nikolina Stepić i Maja (Foto: Nova TV) - 3 Nikolina Stepić i Maja (Foto: Nova TV) - 4 Zbor Supertalent, Maja Šuput i Davor Bilman (Foto: Screenshot Nova TV) +9 Zbor Supertalent, Martina Tomčić i Maja Šuput (Foto: Screenshot Nova TV) Celebrity Od Maje Šuput svašta smo doživjeli, ali ovo je ipak neka nova dimenzija! Kako je to uopće pričvrstila na glavu?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene