Baš je bio pojava!

Sve nas je osvojio kao divlji dječak s bumerangom u kultnom filmu, a evo kako danas izgleda i čime se bavi!

Emil Minty Emil Minty Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Emil Minty - 6 Emil Minty - 2 Emil Minty - 7 Emil Minty - 5 Emil Minty - 4 Emil Minty - 1 Emil Minty - 3 Emil Minty - 8 +0 Emil Minty Galerija

Emil Minty proslavio se u filmu "Pobješnjeli Max: Cestovni ratnik", u kojem je ostvario svoju najzapaženiju ulogu, no naposljetku je od svoje glumačke karijere ipak odustao.

Kultni film "Pobješnjeli Max: Cestovni ratnik" jedan je od omiljenih iz njegove franšize u kojem je osim Mela Gibsona, jednu od najzapaženijih uloga ostvario danas 51-godišnji Emil Minty, i to kao divlji pustinjski dječak koji je osvojio srca gledatelja.

Iako ništa nije govorio, brzo se sprijateljio s glavnim likom Maxom nakon što ga je spasio od smrti. Kasnije se ispostavilo da je zapravo bio glavni narator filma, no unatoč tako važnoj ulozi u povijesti znanstveno-fantastične kinematografije Emil više nije bio zainteresiran za glumu.

Tada je imao samo devet godina i to mu je bilo prvo glumačko ostvarenje, a u godinama koje su uslijedile Minty je glumio u nekolicini australskih televizijskih i filmskih produkcija prije nego što se povukao u dobi od 18 godina.

Nakon što je završio svoju glumačku karijeru, postao je vlasnik draguljarnice u Sydneyju, a danas je otac dvoje djece i rijetko se pojavljuje u javnosti. Posljednji je put viđen 2016. godine na izložbi Winter Con New York Comic and Sci-Fi gdje se družio s kolegama iz filma i obožavateljima, a nakon toga ga nismo imali prilike vidjeti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Winnie Harlow Winnie Harlow Winnie Harlow Winnie Harlow +25 Winnie Harlow Celebrity Ponosno je ogolila tijelo zbog kojeg je nekoć bila izrugivana, a danas se njezinoj neobičnoj ljepoti divi cijeli svijet!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina +20 Lejla Filipović i Tarik Filipović Nekad i sad Tarik i Lejla Filipović kakve ne pamtimo: Prije estetskog zahvata i u neobičnim izdanjima omiljeni par nećete baš lako prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene