Evo kako izgleda!

Njezin izraz lica prije 10 godina nasmijao je milijune diljem svijeta, a danas je ne biste prepoznali, prati je urnebesan nadimak!

Chloe Clem Chloe Clem Screenshot 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Clem Chloe Clem - 2 Chloe Clem - 1 Chloe Clem - 19 Chloe Clem - 17 Chloe Clem - 10 Chloe Clem - 9 Chloe Clem - 5 Chloe Clem - 18 Chloe Clem - 12 +11 Chloe Clem - 15 Galerija

Lice Chloe Clem već godinama nasmijava ljude diljem svijeta te je brzo postalo dio mnogih memeova, a evo kako ta djevojčica izgleda danas.

Chloe Clem svijet je upoznao 2013. godine kada je njezina majka Katie snimila njezinu reakciju nevjerice i nezainteresiranosti prilikom iznenadnog i nenajavljenog posjeta Disneylandu.

Dok je njezina sestra Lily počela plakati od sreće, Chloe je napravila takozvani side eye i brzo postala pravi hit na društvenim mrežama, a njezino lice i danas se koristi u mnogim memeovima.

Kako je to izgledalo, prisjetite se u nastavku.

Chloe danas ima 13 godina i izrasla je u tinejdžericu koja je jedva prepoznatljiva. Fotografiju koja ju je proslavila i danas ima za profilnu sliku na društvenim mrežama, a s godinama je skupila milijune simpatizera te je trenutno na Instagramu prati 639 tisuća ljudi.

S vremenom je dobila i nadimak side eye queen, koji stoji i u njezinu opisu na društvenim mrežama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe (@chloeclem)

Nakon što je njezina fotografija obišla svijet, 2021. je postala NFT-om, kriptografski zaštićenom digitalnom imovinom. Njezina majka tad je rekla da će zarađeni novac iskoristiti za obrazovanje Chloe i Lily.

Iako je velika zvijezda u svijetu i gošća talk showova, Chloe odrasta u obiteljskom okruženju te pohađa školu u državi Uti, a prije nekoliko mjeseci napravila je i legendarnu usporedbu svoje stare i nove fotografije izraza lica koji je nasmijao milijune ljudi diljem svijeta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe (@chloeclem)

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Kerum s bratom Sašom Horvatom na Nassfeldu, 2016. godina Fani Kerum s bratom Sašom Horvatom na Nassfeldu, 2016. godina Fani Kerum s bratom Sašom Horvatom na Nassfeldu, 2016. godina Željko i Fani Kerum na Nassfeldu, 2016. godina +21 Željko i Fani Kerum na Nassfeldu, 2016. godina Nekad i sad Snježna idila Željka i Fani Kerum: Pridružio im se i njezin brat, zbog kojeg je nastala prava pomutnja!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Eggert - 3 Nicole Eggert - 4 Nicole Eggert - 2 Nicole Eggert +14 Nicole Eggert - 11 Celebrity Zvijezda kultne serije suočila se s teškom bolesti, još ni sama ne zna koliko je situacija ozbiljna: "Mislila sam da je to znak menopauze"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene