uništila se operacijama

Pobijedila je ovisnosti i ponovno našla sreću s muškarcem kojeg je tukla, no danas je tek sjena ljepotice kakva je nekoć bila

Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Getty) Heather Locklear (Foto:Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) +5 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Galerija

Heather Locklear snimljena je bez šminke tijekom shoppinga sa zaručnikom Chrisom Heisserom, a njezino natečeno lice odalo je da nije prestala s estetskim zahvatima.

Nekadašnja glumačka zvijezda Heather Locklear (59) zadnjih se godina rijetko pojavljuje u javnosti i pritom uvijek šokira svojim izgledom.

Pogledaj i ovo Heather Locklear Bila je seks-bomba Bivša ljepotica neurednog izgleda i izgubljenog pogleda snimljena kako sjedi uz cestu, njezine nove fotke sve su rastužile

Nekad najljepša plavuša u Hollywoodu potpuno se uništila ovisnostima i plastičnim operacijama, a njezino natečeno lice na novim fotografijama koje je objavio Daily Mail odaje da nije stala sa zahvatima.

Heather je snimljena bez šminke u kalifornijskom gradu Agoura Hills tijekom shoppinga sa svojim zaručnikom Chrisom Heisserom. Iako je zaprepastila izgledom i nije nosila zaručnički prsten, nije skidala osmijeh s lica i oboje su sudjelovali jako sretno i zaljubljeno, iako zajedno imaju burnu prošlost.

Naime, ožujku 2018. Heather je tukla zaručnika Chrisa, a njen brat je zvao policiju. Kada su došli policajci, prijetila im je i tvrdila da će ih srediti oružjem koje drži u kući, ali brzo je utvrđeno da ono ne postoji. Glumica je u to vrijeme imala velike probleme s alkoholom i nasiljem.

Ipak, par je kasnije nadvladao sve nedaće te je Heisser pomogao glumici s odvikavanjem i čini se da Heather napokon dobro napreduje po pitanju svoje ovisnosti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Heather Locklear (@heatherlocklear)

U travnu 2020. obilježila je godinu otkako je trijezna, a njezin prijatelj je za časopis People otkrio da se glumica sada napokon nalazi na dobrom mjestu.

"Dobro se drži i izgleda sjajno", kazao je, a ona je važnu obljetnicu obilježila i na svojem Instagramu gdje je, među ostalim, poručila da se ne namjerava vraćati na staro.

Inače, Heather i Chris bili su par još u srednjoj školi, no nakon tog školskog razdoblja nastavili su dalje sa životom. Obnovili su svoju ljubav u jesen 2017.

Heather je punila medijske stupce i svojim vezama sa slavnim glazbenicima. Od 1986. do 1993. godine bila je u braku s bubnjarem grupe Mötley Crüe, Tommyjem Leejem koji se kasnije oženio i Playboyevom zečicom. Njihova veza je intrigirala javnost, a nakon razvoda glumica nije dugo tugovala.

Zaljubila se u gitarista grupe Bon Jovi, Richieja Samboru. Par se vjenčao u Parizu 1994. godine te su dobili kćer Avu (22). Razveli su se 2006., a zbog kćeri su ostali u dobrim odnosima.

Podsjetimo, Heather se proslavila ulogama u popularnim američkim sapunicama "Dinastija" i "Melrose Place", koje su pratili gledatelji diljem svijeta, pa i u Hrvatskoj, a glumila je i u brojnim filmovima. Žene su nekad htjele izgledati poput glumice, a muškarci su uzdisali za njom. Nalazila se na listama najljepših žena, no danas je tek sjena ljepotice kakva je bila.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Grčić Celebrity Albina završila u utrci za nimalo laskavu titulu na Eurosongu koju je 2016. osvojila i Nina Kraljić

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene