Teško je zamisliti!

Sjećate se kad je George Clooney bio frajer s dugom kosom? Pogledajte kako je tada izgledao!

George Clooney George Clooney Afp 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju George Clooney George Clooney - 2 George Clooney - 1 George Clooney George Clooney George Clooney George Clooney Amal i George Clooney Amal i George Clooney Lisa Snowdon i George Clooney - 3 +2 Lisa Snowdon i George Clooney - 2 Galerija

Brojne poznate zvijezde kroz svoju su karijeru mijenjale svoj stil i imidž, a George Clooney jedan je od onih koji je napravio drastičnu promjenu.

Brojne holivudske zvijezde navikli smo vidjeti u jednoj fazi, a mnogi od njih kroz svoje su karijere mijenjali imidž i stil.

Pogledaj i ovo Amal Clooney Kao opčinjen! Nikad ljepša dobro poznata odvjetnica zasjenila je nekad najpoželjnijeg frajera, pogledajte kako on pazi na nju i treperi pokraj nje!

Holivudski zavodnik koji je napravio veliku promjenu je glumac George Clooney. George je na početku karijere nosio dugu, smeđu kosu koja se uvijala u lagane valove, a jedno je vrijeme čak nosio i onda popularnu ''fudbalerku''.

Nakon mnogo godina odlučio se ošišati i sada je poznat po svojoj sijedoj i uvijek urednoj kratkoj frizuri.

Ovaj 61-godišnjak kroz godine se puno promijenio, ali uvijek je slovio za glavnog neženju i zavodnika za kojim su patile mnoge žene.

2014. godine Clooney je konačno stao pred oltar, a sreću je pronašao u braku sa 17 godina mlađom odvjetnicom Amal Clooney.

2017. godine dobili su blizance Ellu i Alexandera, koje drže daleko od očiju javnosti. Prošle godine pojavila su se šuškanja kako par ponovno očekuje blizance, ali vijesti koje su se medijima proširile brzinom munje ipak su bile neistinite.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 5 +28 Lidija Bačić - 8 Celebrity Lidija Bačić zabavljala se u društvu naših zgodnih vaterpolista: ''Vidim razvode na vidiku...''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Trevor Rees-Jones Trevor Rees-Jones i princeza Diana Trevor Rees-Jones - 4 Trevor Rees-Jones - 1 +7 Trevor Rees-Jones - 3 Zanimljivosti Jedini je preživio stravičnu nesreću u kojoj je poginula miljenica svijeta, a posljedice se na njegovu licu vide i 25 godina kasnije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene