njega je čekala

Za jednom od najseksi Hrvatica frajeri su se okretali i prije 11 godina, a sada je našla onog pravog s kojim su joj se ostvarili svi snovi!

Ecija Ivušić, 2012. godina - 5 Ecija Ivušić, 2012. godina - 5 Dalibor Urukalović/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić, 2012. godina - 1 Ecija Ivušić, 2012. godina - 2 Ecija Ivušić, 2012. godina - 3 Ecija Ivušić, 2012. godina - 4 Ecija Ivušić, 2012. godina - 5 Ecija Belošević - 3 Ecija Belošević - 5 Ecija Belošević - 3 Ecija Belošević - 2 Ecija Belošević - 6 +19 Ecija Belošević - 5 Galerija

Pojavile su se fotografije Ecije Ivušić, danas Belošević, iz 2012. godine, kada je plijenila poglede na plaži na Hvaru.

Voditeljica Ecija Ivušić, danas Belošević, već godinama slovi kao jedna od najseksi Hrvatica.

Da opravdano nosi tu titulu, potvrđuju i njezine fotografije iz 2012. godine, koje su sada opet isplivale iz prošlosti.

Ecija je tada plijenila poglede u beach baru na Hvaru, gdje je u crnom badiću s resicama uživala u sunčanju i kupanju s prijateljicama, a fotografije možete pogledati u galeriji.

U međuvremenu je imala nekoliko propalih ljubavnih veza, a danas živi svoje snove s bubnjarom benda Pravila igre Goranom Beloševićem, za kojeg se udala prošlo ljeto. Vjenčali su se u crkvi na otočiću Vrniku, a zaručili su se u Italiji, i to nakon samo pola godine veze.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ecija Belošević 🤍 (@ecija_ivusic)

Par trenutno čeka i svoje prvo dijete i Ecija ne skriva koliko je sretna zbog svega što joj se događa otkako je upoznala Gorana.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kaya Ostojić - 2 Kaya Ostojić - 4 Kaya Ostojić - 1 Kaya Ostojić - 3 +25 Kaya Ostojić - 1 Celebrity Pogledajte u čemu se srpska pjevačica prošetala Stradunom u ranim jutarnjim satima, nesvakidašnjem prizoru svjedočili su samo rijetki prolaznici

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik +26 Ella Dvornik - 4 Celebrity Nakon šuškanja da joj je brak u krizi Ella Dvornik objavila je niz zavodljivih fotografija, a komentirala joj ih je i Severina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene