''Zgodna jedna...''

Nakon šuškanja da joj je brak u krizi Ella Dvornik objavila je niz zavodljivih fotografija, a komentirala joj ih je i Severina!

Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 5 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik i Charles Pearce - 2 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik +20 Ella Dvornik - 3 Galerija

Ella Dvornik nakon medijskih šuškanja o razvodu od supruga Charlesa Pearcea objavila niz seksi fotografija u kupaćem kostimu, influencerica ima tijelo kakvo se može poželjeti.

Naša influencerica Ella Dvornik nakon nedavnih medijskih šuškanja da je brak nje i Charlesa Pearcea u krizi objavila je niz vrućih fotografija na društvenim mrežama.

Ella je na plaži pozirala u smeđem kupaćem kostimu, a pred pratiteljima na Instagramu pokazala je svoje raskošne tetovaže i isklesani trbuh za koji je naporno trenirala.

Njezinu savršenu figuru nije odoljela komentirati ni Severina pa joj je tako napisala: ''Zgodno vižle jedno.''

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Podsjetimo, proteklih nekoliko dana Ella je tema medija jer su počele kružiti glasine da se nešto događa s njezinim i Charlesovim brakom. Dugo nisu objavili ni zajedničku fotografiju, a odvojeno provode i ljeto. Ella je s kćerima Lumi i Balie ljetovala na Braču, kod svoje mame Danijele, a Charles je trenutačno s kćerima u rodnom Londonu.

Nakon medijskih napisa o njihovu razvodu Ella se javila u pričama na svojem Instagramu.

"Mnogi su ovih dana izvukli iz konteksta izmišljeni sadržaj Alterelle, koja je na Instagramu kako bi promovirala pjesme, i taj sadržaj povezali sa mnom, pa ispali smiješni jer su objavu lika iz metaverzuma koju su vidjeli na profilu izmišljene osobe povezali s mojim životom i napravili lažne vijesti", objasnila je tada Ella.

Ella i Charles zajedno su deset godina, a vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu. Ona je povodom njihove desete godišnjice, koju su proslavili u veljači, objavila fotografiju s vjenčanja i tada ničime nije dala naslutiti da među njima postoje problemi.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 +27 Maja Šuput - 1 Celebrity S romantičnih pogleda njenog Nenada na posljednjoj fotki pozornost su na sebe privukle Majine fantastične noge u kratkom kombinezonu!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Una Čolić - 2 Una Čolić - 4 Una Čolić - 3 Una Čolić - 1 +34 Una Čolić - 4 Celebrity Ona je kći jedne od najvećih zvijezda regije i voli pažnju, a komplimente je ovaj put pobrala zbog nove fotke u badiću!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene