prepoznajete lii ih?

Preslatke seke s fotke danas su poznate pjevačice, a obje su na domaćoj sceni prisutne još od devedesetih

Danijela i Izabela Martinović (Foto: Facebook) Danijela i Izabela Martinović (Foto: Facebook) Facebook 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela i Izabela Martinović (Foto: Facebook) Danijela i Izabela Martinović (Foto: PR) Izabela Martinović Danijela Martinović Izabela Martinović Danijela Martinović Izabela Martinović - 4 Danijela Martinović Izabela Martinović - 1 Izabela Martinović (FOTO: Miranda Cikotic/Pixsell) +0 Izabela Martinović (FOTO: Dusko Jaramaz/Pixsell) Galerija

Danijela Martinović je na Instagramu čestitala 46. rođendan svojoj mlađoj sestri Izabeli njihovim zajedničkim fotografijama iz prošlosti.

Sestre i pjevačice Danijela i Izabela Martinović domaćoj javnosti poznate su još od devedesetih, a obje su na sceni prisutne i danas.

Pogledaj i ovo Danijela i Izabela Martinović Obje su ljepotice! Danijela Martinović u izlasku sa sestrom koju ne viđamo često, zgodna Izabela još izgleda kao u danima najveće slave!

Plavokose Splićanke karijere su započele kao vokali u popularnim glazbenim sastavima, Danijela u "Magazinu", a Izabela u "Stijenama", nakon čega su se upustile u solo vode.

A kako su izgledale dok još nisu ni sanjale da će postati slavne, sada je na svojem Instagramu pokazala Danijela koja je podijelila njihovu fotografiju iz djetinjstva povodom Izabelina 46. rođendana.

"Danas... prije 46 godina, rodila se moja mlađa, moja jedina seka... ljubimica i mezimica, bila je i ostala... Izabela, da si mi vječno sretna i nasmijana", poručila je Danijela svojoj tri godine mlađoj sestri pored njihove stare crno-bijele fotke na kojoj je, uz njih dvije, vjerojatno jedan od njihove dvojice braće, Ivana i Denisa. Uz nju je dodala i njihovu fotku iz mladosti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Inače, Izabela se sa scene bila povukla 2006. godine, no prije nekoliko godina joj se vratila, a tada je za IN Magazin progovorila i o borbi s bolesti koju je pobijedila iako o tome nerado priča.

"Ljudi ne shvaćaju da je svako moje vraćanje u to za mene bolno. I u tom trenutku možda nisam ni bila svjesna da se toliko borim. Eto, imala sam porodicu uz sebe i oni su mi davali tu hrabrost. Meni ti je uvijek problem kad ja puno razmišljam, onda bih ja vjerojatno odustajala od toga putem. Ali kad mi ne daš da razmišljam, onda ja znam da sam tu, da to moram izgurati do kraja i da je to jedini put", kazala je tada Izabela koja je nedavno je s drugim poznatim splitskim glazbenicima snimila pjesmu posvećenu Banovini.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene