Skrivao se četiri godine

Neprepoznatljiva glumačka legenda zabrinula javnost svojom pojavom, živi dalje od očiju javnosti i izgleda daleko od onog kako ga pamtimo!

Daniel Day-Lewis - 4 Daniel Day-Lewis - 4 Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Daniel Day-Lewis - 1 Daniel Day-Lewis - 2 Daniel Day-Lewis - 3 Daniel Day-Lewis - 5 Daniel Day-Lewis - 6 Daniel Day-Lewis - 5 Daniel Day-Lewis - 4 Daniel Day-Lewis - 3 Daniel Day-Lewis - 5 Daniel Day-Lewis - 4 +8 Daniel Day-Lewis - 3 Galerija

Daniel Day-Lewis jedan je od najuspješnijih glumaca u povijesti Hollywooda, no u posljednje vrijeme živi podalje od očiju javnosti, a paparazzi su ga ovih dana uhvatili prvi put nakon dugo vremena.

Daniel Day-Lewis slavni je holivudski glumac koji se od javnosti skrivao posljednje četiri godine. Sada je konačno izašao u javnost i njegove fotografije zabrinule su fanove koji ga se sjećaju, a glumac je fotografiran na izlasku iz hotela na štakama.

Još se ne zna što mu je, a strani mediji već pokušavaju saznati razlog zbog kojeg trenutačno hoda uz ta medicinska pomagala.

66-godišnji glumac snimljen je u New Yorku, no zbog pomalo zapuštenog izgleda rijetki su ga uspjeli prepoznati. Ima dugu i raščupanu kosu, a novi imidž su mu šiltkape i sunčane naočale, s kojima je neprepoznatljiv.

Ove godine Daniel je već jednom uhvaćen u javnosti kad je u pratnji supruge Rebecce Miller ulazio u jedan restoran u West Villageu te su se držali za ruke, a na paparazze se nije previše obazirao. Prije toga posljednji je put viđen u javnosti 2019. u njujorškoj podzemnoj željeznici i otada mu se izgubio svaki trag.

Prije nekoliko je godina odlučio kako više ne želi snimati filmove i povukao se iz svijeta glume. Stekao je reputaciju jednog od najvećih glumaca svoje generacije, a nakon što je 2017. godine odlučio otići u mirovinu, rekao je da je bio prisiljen prestati glumiti unatoč velikoj tuzi.

"U meni se ukorijenila misao da prestanem s tim, a to je postala prisila. Bilo je to nešto što sam morao učiniti. Osjećam li se bolje? Ne još. Jako sam tužan, ali tako se moram osjećati. Sada želim istražiti svijet na drugačiji način", rekao je za W Magazine.

Inače, Daniel je jedini glumac u povijesti Hollywooda koji je osvojio tri Oscara za glavnog glumca.

Sa suprugom Rebeccom u sretnom je braku od 1996. godine i zajedno imaju dvoje djece.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Lana Jurčević - 3 In Magazin: Lana Jurčević - 4 In Magazin: Lana Jurčević - 5 In Magazin: Lana Jurčević - 1 +25 In Magazin: Lana Jurčević - 2 inMagazin Lana Jurčević otvoreno o kilaži i promjenama na svojem tijelu: ''Tijelo mi se mijenja, nemam više 17!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Đokić Jadranka Đokić - 3 Jadranka Đokić - 2 Jadranka Đokić - 1 +26 Jadranka Đokić - 4 Nekad i sad Svi je znamo kao sestru Helgu iz hit-serije 2000-ih, a evo kako simpatična glumica izgleda danas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene