To je stvarno on?

Slavni glumac snimljen zapuštenog izgleda, posljednji je put viđen prije četiri godine i otada mu se gubi svaki trag

Daniel Day-Lewis - 2 Daniel Day-Lewis - 2 Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Daniel Day-Lewis - 4 Daniel Day-Lewis - 3 Daniel Day-Lewis - 5 Daniel Day-Lewis - 6 Daniel Day-Lewis - 1 Daniel Day-Lewis - 2 Daniel Day-Lewis - 5 Daniel Day-Lewis - 4 Daniel Day-Lewis - 3 Daniel Day-Lewis - 2 +0 Daniel Day-Lewis - 1 Galerija

Daniel Day-Lewis pojavio se u javnosti nakon četiri godine u rijetkom izlasku, a u kojem su ga rijetki uspjeli prepoznati.

Daniel Day-Lewis jedan je od najuspješnijih glumaca u povijesti Hollywooda, no u posljednje vrijeme živi podalje od očiju javnosti i paparazzi su ga ovih dana uhvatili po prvi put nakon četiri godine.

Pogledaj i ovo showbuzz Odlazi u mirovinu Pozdrav nakon tri Oscara: Slavni glumac prestaje se baviti glumom

Povučeni 66-godišnji glumac, snimljen je u New Yorku, no zbog pomalo zapuštenog izgleda rijetki su ga uspjeli prepoznati. Sada mu je zaštitni znak duža i neuredna kosa, a pokušao se sakriti ispod sunčanih naočala i bejzbolske kape no objektivima nije promakao.

Daniel, koji je jedini koji je osvojio tri Oscara za najboljeg glumca, izašao je na ručak u pratnji supruge Rebecce Miller u jedan restoran u West Villageu i držali su se za ruke, a na paparazze se nije previše obazirao.

Posljednji je put viđen u javnosti 2019. u njujorškoj podzemnoj željeznici i otada mu se izgubio svaki trag. Prije nekoliko je godina odlučio kako više ne želi snimati filmove i povukao se iz svijet glume. Stekao je reputaciju jednog od najvećih glumaca svoje generacije u karijeri, a nakon što je 2017. godine odlučio otići u mirovinu, rekao je da je bio prisiljen prestati glumiti unatoč velikoj tuzi.

"U meni se ukorijenila misao da prestanem s tim, a to je postala prisila. Bilo je to nešto što sam morao učiniti. Osjećam li se bolje? Ne još. Jako sam tužan, ali tako se moram osjećati. Sada želim istražiti svijet na drugačiji način", rekao je za W magazin.

Sa suprugom Rebeccom je u sretnom braku od 1996. godine i zajedno imaju dvoje djece.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 +26 Ben Affleck Celebrity Otkriven stvarni razlog svađa Jennifer Lopez i Bena Afflecka, svi se pitaju hoće li on to izdržati?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna - 1 Rihanna - 4 Rihanna - 3 Rihanna - 2 +26 Rihanna - 5 Celebrity Rihanna samo u tangicama pokazala poveći trudnički trbuh, a bujne i gole grudi pokušala je domišljato sakriti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene