Ljepotica bila i ostala

Jedna od najljepših Hrvatica ovako je izgledala dok je žarila i palila pistom, a sada se pojavila nakon dugo vremena!

Nina Slamić Gudeljević Nina Slamić Gudeljević Boris Scitar/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Slamić Gudeljević Nina Slamić Gudeljević Nina Slamić Gudeljević Nina Slamić Gudeljević Nina Slamić Gudeljević Dolores Lambaša i Nina Slamić Gudeljević Nina Slamić Gudeljević Nina Slamić Gudeljević (Foto: PR) Nina Slamić, Antonija Gogić, Katarina Mamić (Foto: Marcela Pezo) Nina Slamić, Ivana Delač (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) +0 Nina Slamić Gudeljević Galerija

Nina Slamić Gudeljević bila je Miss Hrvatske 2003. godine, a ostvarila je i manekensku karijeru, no posljednjih se godina povukla iz javnog života i rijetko je viđamo.

Bivša Miss Hrvatske Nina Slamić Gudeljević pojavila se na reviji dizajnerice Ivane Jurić ispred zagrebačkog HNK-a, a to je bio njezin prvi javni izlazak nakon dugo vremena.

Pogledaj i ovo Lucija Begić Spremna je Lucija putuje u Indiju, gdje će predstavljati Hrvatsku na 71. izboru za Miss svijeta!

Za ovu je prigodu Nina odabrala šarenu haljinu u kojoj je istaknula svoj uski struk, a pokazala je i da se nije puno promijenila od dana najveće slave.

I dok je nekad bila rado viđeno lice na svim modnim i sličnim događajima, posljednjih je godina rijetko imamo priliku vidjeti, no uvijek privuče puno pozornosti.

Nina je najljepšom Hrvaticom proglašena 2003. godine, nakon čega je ostvarila i uspješnu manekensku karijeru, no iz javnosti se povukla kako bi se posvetila obiteljskom životu. Za poduzetnika Hrvoja Gudeljevića udala se 2004. godine i zajedno su dobili troje djece.

Kako jer Nina izgledala dok je još žarila i palila pistom te koliko se otada (nije) promijenila, pogledajte u galeriji.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Špaleta u showu Survivor - 1 Goran Špaleta u showu Survivor - 2 Goran Špaleta u showu Survivor - 3 Goran Špaleta u showu Survivor - 4 +11 Goran Špaleta u showu Survivor - 5 Celebrity Goran je zaludio žene i mnogima je bio favorit, a zbog Survivora je i njegova djevojka promijenila mišljenje: "Nikome nije bilo jasno što mi to treba u životu"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Fani Stipković, Bruno Petković i Iva Šarić +8 Fani Stipković - 1 Celebrity Naša najseksi novinarka usred pustinje se skinula u badić, prizor se svima odmah urezao u pamćenje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene