Kako je to moguće?

Pričalo se da je mrtva i da su svi detalji zataškani, a ona izgleda kao da u 20 godina nije ostarjela ni dana!

Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Getty Images 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne i Chad Kroeger (Foto: AFP) Avril Lavigne i Chad Kroeger (Foto: AFP) +10 Avril Lavigne i Brody Jenner (Foto: AFP) Galerija

Avril Lavigne proslavila se hitom "Complicated", a 20 godina kasnije izgleda jednako kao na vrhuncu slave.

Kanadska pjevačica Avril Lavigne izgleda kao da nije ostarjela ni dana otkako je žarila i palila svojim singlom "Complicated", kojemu može zahvaliti svjetsku slavu.

Pogledaj i ovo Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Sjećate li se nje? Bila je slatka buntovnica koju su svi obožavali, a danas uživa u opuštenim šetnjama bez viška rublja koje joj samo smeta

Od tih je dana već prošlo već gotovo 20 godina, a danas 37-godišnja Avril još uvijek izgleda kao u svojim tinejdžerskim godinama.

Avril je sa svojih 17 godina postala najmlađa ženska solo izvođačica koja je dospjela na prvo mjesto najprodavanijeg albuma u Velikoj Britaniji. Uspješan niz nastavila je s hitovima "Sk8er Boi", "My Happy Ending" i "I'm With You", a uspješnu glazbenu karijeru pratio je i njezin osebujan ljubavni život.

Njezin prvi suprug bio je frontmen benda Sum 41 Deryck Whibley, s kojim je u braku bila od 2006. do 2010. godine, a nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima. Drugi brak sklopila je s glazbenikom Chadom Kroegerom iz Nickelbacka i on je potrajao od 2013. do 2018. godine, a između brakova dvije je godine provela s reality zvijezdom Brodyjem Jennerom.

Nakon razvoda od Chada Avril je zbog lajmske bolesti ostala prikovana za krevet dugih pet mjeseci i s bolešću koju prenose krpelji borila se posljednjih nekoliko godina. Ona joj je poremetila životne funkcije, ali i planove jer je osjećala promjene na koži, bol u zglobovima, umor i slično, pa je danas i više nego sretna što može ustati iz kreveta.

Zbog toga se na neko vrijeme povukla iz javnosti, a pojavila se i teorija zavjere da je preminula još 2002. godine i da je na njezino mjesto došla identična dvojnica. Teorija kaže da je Avril poslije naglog uspjeha pala u depresiju i da se u to vrijeme teško nosila sa smrću djeda, pa se pričalo da je navodno pronađena mrtva u svojem stanu, a svi detalji su zataškani, što je ona kasnije opovrgnula.

No to je sve daleko iza nje i Avril danas uživa u novim glazbenim uspjesima, ali i sreći koju je pronašla s reperom Modom Sunom, koji je dvije godina mlađi od nje.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Stephan Lupino u Banovini In Magazin: Stephan Lupino u Banovini Stephan Lupino In Magazin: Stephan Lupino u Banovini +11 Stephan Lupino - 1 Celebrity Lupino zbog korone završio u bolnici pa ispričao detalje svoje borbe: "Rekli su mi da bih prošao puno gore"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene