kao da ne stari!

U topiću u kakvom je nismo dugo vidjeli ponosno je pokazala opušteni trbuščić, a to je jedina promjena na njoj u zadnjih 20 godina

Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Getty Images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne i Chad Kroeger (Foto: AFP) Avril Lavigne i Brody Jenner (Foto: AFP) Avril Lavigne i Deryck Whibley (Foto: AFP) Avril Lavigne i Phillip Sarofim (Foto: Profimedia) +0 Avril Lavigne (Foto: Instagram) Galerija

Avril Lavigne snimljena je u Los Angelesu u kratkom topiću koji je otkrio njezin trbuh.

Kanadska pjevačica Avril Lavigne (36) početkom milenija žarila je i palila glazbenom scenom, a hitovi "Complicated" i "Sk8er Boi" s kojima se proslavila 2002. godine popularni su i danas.

Pogledaj i ovo Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Sjećate li se nje? Bila je slatka buntovnica koju su svi obožavali, a danas uživa u opuštenim šetnjama bez viška rublja koje joj samo smeta

Od tada kao da nije ostarjela ni dana, no sada je u izdanju u kakvom je nismo vidjeli godinama pokazala da se s vremenom ipak malo promijenila.

Avril je snimljena pred jednom trgovinom u Los Angelesu u uskim hlačama i kratkom topiću koji je otkrio njezin trbuščić, što nikako nije moglo promaknuti dežurnim paparazzima. Ovakvi komadi nekad su joj bili zaštitni znak i rado se hvalila uskim strukom i utegnutim trbušnjacima, no sada je pokazala i da je sitni nedostaci uopće ne sprječavaju u modnim odabirima.

Inače, Avril je za Valentinovo otkrila da je u vezi s dvije godine mlađim Modom Sunom od kojeg se od tada ne odvaja, a iza sebe ima burnu ljubavnu prošlost i dva propala braka.

Prije Moda je godinu dana bila sa sinom milijardera Fayeza Sarofima, Phillipom Sarofimom, kojem je tada pružila drugu šansu nakon prekida 2019. Prvi put je stala pred oltar s frontmen benda Sum 41 Deryckom Whibleyem, s kojim je u braku bila od 2006. do 2010. godine, a nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima.

Drugi put se udala za glazbenika Chada Kroegera iz Nickelbacka, a njihov je brak potrajao od 2013. do 2018. godine. Između brakova dvije je godine provela s reality zvijezdom Brodyjem Jennerom.

Nedugo nakon razvoda s Chadom Avril je zbog lajmske bolesti ostala prikovana za krevet dugih pet mjeseci. Bolest koju prenose krpelji poremetila joj je životne funkcije, ali i planove jer se morala povući sa scene, pa je danas i više nego sretna što može ustati iz kreveta i prošetati gradom.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) +2 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Zanimljivosti Uhvaćen je u najnezgodnijem mogućem trenutku, a mislio je da će mu nanošenje kreme za sunčanje biti jedina briga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene