Zanimljiv odabir

Zbog onoga što je obukla neki su završili i na koljenima, a čini se da je na tkanini poprilično štedila

Ashanti (Foto: AFP) Ashanti (Foto: AFP) Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ashanti (Foto: AFP) Ashanti (Foto: AFP) Ashanti (Foto: Instagram) Ashanti (Foto: Instagram) Ashanti (Foto: Instagram) Ashanti (Foto: Profimedia) Ashanti (Foto: Profimedia) Ashanti i Nelly (Foto: AFP) Ashanti i Nelly (Foto: AFP) +0 Ashanti i Nelly (Foto: AFP) Galerija

Ashanti je na dodjelu VMA nagrada stigla u odvažnom izdanju u kojem nikako nije mogla proći neprimijećeno.

Pjevačica Ashanti iznenadila je svojom pojavom na dodjeli glazbenih nagrada VMA kada se pojavila u haljini koja je više otkrivala nego skrivala, a njezine bujne obline istaknula u prvi plan.

40-godišnja Ashanti za tu je priliku odabrala haljinu koja se sastojala od puno remenja i malo tkanine u kojoj je spremno pozirala pred fotografima, a odoljeti joj nije mogao ni kolega Nick Cannon kojeg je bacila na koljena i koji joj ljubio ruku na crvenom tepihu.

Ashanti mnogi pamte kao nekadašnju R'n'B princezu koja je žarila i palila scenom početkom 2000-ih, posebno u duetima s nekadašnjim zvijezdama, reperima Nellyjem, Ja Ruleom i Fat Joeom.

Pažnju je plijenila i ljubavnom vezom sa spomenutim Nellyjem koja je potrajala do 2014. godine, a razlog prekida bio je navodni nedostatak povjerenja.

"Izdana sam, a ljudi moraju odrasti i preuzeti odgovornosti za svoje postupke", bila je tada izjavila, no nije otkrila na koji ju je način bivši partner izdao. Također, tada je i naglasila kako se baš nikada neće pomiriti.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bare (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Goran Bare (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Goran Bare (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Goran Bare (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) +9 Goran Bare (Miranda Cikotic/PIXSELL) Celebrity Goran Bare snimljen kako tetura autocestom, video se u kratkom roku proširio društvenim mrežama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene