Rame za plakanje

Oporavak nakon slomljenog srca: Ovako to rade najbolje slavne frendice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna pjevačica pokazala je kako je prava prijateljica – provodi vrijeme s prijateljicom koja je nedavno prekinula ljubavnu vezu.

Taylor Swift, koja se može pohvaliti zaista brojnim slavnim prijateljstvima, pokazala je kako zna biti – prava najbolja frendica. Njezina prijateljica, 20-godišnja manekenka Gigi Hadid, nedavno je prekinula vezu s dečkom Codyjem Simpsonom, a Taylor je odmah uzela stvar u svoje ruke.

Pogledaj i ovo Taylor Swift čini se da tijelo traži svoje Svjetska zvijezda o kojoj se trenutačno najviše priča zabrinula je fanove na posljednjem nastupu: ''Treba joj odmor...''

Izvela je Gigi na izlet u prirodu kako bi djevojke popričale i zajedno provele kvalitetno vrijeme u rekreaciji na obroncima Beverly Hillsa.

Serijski prekidi - Mladi par više nije zajedno

Podsjetimo, Gigi i Cody prekinuli su zbog svojih prebukiranih rasporeda, odnosno, mnoštva poslovnih obaveza. U ovom periodu života važno im je da se bave svojim karijerama. Cody se želi posvetiti glazbi i svojim obožavateljima, a Gigi želi nastaviti sa svojom karijerom.

Taylor se očito jako trudi kako bi svojoj najboljoj prijateljici skrenula misli s prekida i pomogla joj zaliječiti slomljeno srce. Baš onako kako najbolje frendice to rade. Bravo Taylor!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene