ne želi samo jedno

Nakon 17 godina: Sin Lepe Brene po prvi puta progovorio o otmici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stefan Živojinović otet je kad mu je bilo samo osam godina. I dan danas o traumatičnom događaju nevoljko govori.

Stefan Živojinović, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, po prvi puta u životu javno je progovorio o vlastitoj otmici koja se dogodila 2000. godine. Taj događaj obilježio je njegovo djetinjstvo, a mučna situacija još uvijek nije dobila svoj epilog jer otmičari do dana današnjeg nisu pronađeni.

Pogledaj i ovo Viktor Živojinović - 3 Dugo ju je držao u tajnosti Sin Lepe Brene pohvalio se novom djevojkom, više ne skriva da je uspio zavesti zgodnu voditeljicu

Nakon 17 godina Stefan je odlučio progovoriti o traumatičnom događaju gostujući u jednoj TV emisiji. "Sve što se dogodi treba gledati s pozitivne strane. Sve što sam ja shvatio je da treba uživati svakog dana jer nikad ne znate što će vam se dogoditi", rekao je Stefan koji se još uvijek nevoljko prisjeća otmice.

"Ne volim pričati o tome, ne zato što imam traume - odavno sam prešao preko toga, nego ne dolazim u emisije da bi me ljudi žalili 'jao, vidi ga jadan što mu se dogodilo", iskren je bio Stefan čiju je izjavu prenio srpski Blic.

Inače, Stefan je nedavno krenuo majčinim stopama i objavio svoj prvi singl "Druga liga" pa je i razumljivo da je trenutno više posvećen budućnosti nego prošlosti.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene