Mladi zavodnik

U novoj Farmi gledamo i posinka Indire Levak! Otkrio nam je kakva je pjevačica zapravo

Roberto Levak (FOTO: Privatni album) Roberto Levak (FOTO: Privatni album) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Roberto Levak (FOTO: Privatni album) Roberto Levak (FOTO: Privatni album) Roberto Levak (FOTO: Privatni album) Roberto Levak (FOTO: Privatni album) +0 Indira Levak (Foto: Instagram) Galerija

Roberta Levaka pratimo u šestoj sezoni Farme a njegov je život zanimljiv jer je i posinak pjevačice Indire Levak.

Roberto Levak ističe da je emotivna i neodlučna osoba koja voli izazove. U slobodno vrijeme bavi se sportom te dodaje da je uvijek glavni u društvu. Propustom u životu smatra to što nije upisao fakultet, a kao uspjeh ističe slobodu, sreću i zdravlje. Nema iskustva sa seoskim aktivnostima i domaćim životinjama, no ne boji ih se. Od luksuza koji mu na Farmi neće biti dostupan nedostajat će mu, kaže, mobitel, dobra hrana i parfem. Na Farmu se prijavio zbog popularnosti i manekenstva, a pobjeda mu je, kaže, također jako važna.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 4 Odlično se slažu Indira Levak pozirala je sa zgodnim posinkom koji je Hrvatima poznat iz jednog realityja: ''Maneken!''

Roberto Levak (FOTO: Privatni album) Roberto Levak (FOTO: Privatni album)

Roberta smo izrešetali pitanjima i prije nego je ušao na Farmu jer nas je zanimalo kako će se snalaziti na Farmi, ali i na što bi potrošio novce ukoliko osvoji glavnu nagradu.

''Nagradu bi potrošio na ulaganje u neki samostalni biznis i definitivno bi svoje najbliže vodio na jedno veliko putovanje.Vjerujem da će na početku sigurno biti teško jer nas je tehnologija navikla na to da ne možemo bez mobitela. Pretpostavljam da ću se s vremenom naviknuti jer se čovjek na sve navikne. Ne bojim se izolacije. Nemam problema s time. Sve je to igra i show i kako će ostali tako ću i ja. Najvise će mi nedostajati najbliži, životni rituali, glazba i mamina kuhinja'', priznao je simpatični Levak koji je već nakon prve emisije pobrao brojne simpatije.

Roberto Levak (FOTO: Privatni album) Roberto Levak (FOTO: Privatni album)

Ipak, kako je Roberto i posinak pjevačice Indire Levak nas je zanimalo kakva je ona te što ga najviše veže za nju.

''Indira je jako vesela i energična osoba. Upravo onakva kakva je na sceni takva je i u privatnom životu. Uz Indiru me najviše veze otac, energičnost, smijeh i pozitiva'' priznao je Roberto koji inače ljubi i nije slobodan, što bi moglo rastužiti njegove buduće obožavateljice.

Roberto Levak (FOTO: Privatni album) Roberto Levak (FOTO: Privatni album)

''Na Farmu sam se prijavio iz razloga jer sam želio probati novo životno iskustvo, nešto luđe i avanturističko'', priznao nam je Levak koji inače, u svakodnevnom životu voli odlazak u teretanu, ali i na trening boksa, a želja mu je da razvije karijeru modela, kao i onu glumačku'', kazao je Levak koji ima 22 godine te dolazi iz Bjelovara.

Roberto Levak (FOTO: Privatni album) Roberto Levak (FOTO: Privatni album)

Više informacija o ovogodišnjoj Farmi saznajte na farma.novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene