Što mu je ovo trebalo?

Sin Davida i Victorije Beckham razbjesnio javnost rasističkim ispadom u susjednoj Italiji

Obitelj Beckham (Foto: Getty Images) Obitelj Beckham (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Beckham (Foto: Getty Images) Brooklyn Beckham (Foto: Getty Images) Victoria i David Beckham (Foto: Instagram) Victoria Beckham (Foto: Getty Images) Brooklyn Victoria Beckham (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) +0 Brooklyn Beckham i Chloe Grace Moretz (Foto: Getty) Galerija

Brooklynu Beckhamu tek je 19 godina, a na Instagramu ga prati više od 11 milijuna obožavatelja.

Sin Davida i Victorije Beckham našao se na udaru kritika javnosti.

Pogledaj i ovo Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Stalno se svađaju Slavni tata upozorava ga da se makne od agresivne djevojke, no on ne sluša, već se ne odvaja od nje

Riječ je o najstarijem sinu slavnog para Brooklynu, koji unatoč činjenici da ima tek 19 godina te dosad nije postigao neki značajni uspjeh, samo na Instagramu ima više od 11,5 milijuna obožavatelja.

Obitelj Beckham (Foto: Getty Images) Obitelj Beckham (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Brooklyn studira u SAD-u te se pojavljuje na raznim holivudskim događanjima, a neko je vrijeme plijenio pozornost burnom ljubavnom vezom s holivudskom mladom nadom, glumicom Chloe Grace Moretz. A posljednjih je dana putovao susjednom Italijom, iz koje je objavio dvije fotografije koje su razbjesnile javnost.

Brooklyn Beckham i Chloe Grace Moretz (Foto: Getty) Brooklyn Beckham i Chloe Grace Moretz (Foto: Getty) Foto: Getty

"Nigdje nije kao u Veneciji, zar ne?" napisao je Brooklyn pored fotografija na kojima se nalaze azijski turisti. Nije dugo trebalo da ga intenetski korisnici počnu nazivati rasistom, a sve je to rezultiralo brisanjem fotografija te zaključavanjem profila.

No kad imaš 11 milijuna obožavatelja, stvari se brzo šire pa se tako brzo proširila i vijest o Brooklynovu rasističkom ispadu, kako ga nazivaju.

Dio obožavatelja tražio je javnu ispriku za ovaj komentar, dok su mu drugi objasnili kako je Venecija turističko mjesto u koje dolaze ljudi iz cijelog svijeta te kako je i on sam turist. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene