Kao maneken

Novo 'ušminkano' lice Vedrana Ćorluke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zgodni nogometaš Vedran Ćorluka odlično se snalazi i na makenenskom terenu.

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač moskovske Lokomotive Vedran Ćorluka našao se u ulozi manekena za hrvatski modni brend Galileo. U 'ušminkanom' izdanju Vedrana je snimio fotograf Goran Matijašec.

Pogledaj i ovo Vedran Ćorluka, Luka Modrić bome su se promijenili! Pamtite li kakav su imidž Luka Modrić i Vedran Ćorluka imali 2009. godine? Razlika od danas itekako je vidljiva!

'Predstavljamo odličnu kolekciju hrvatskog brenda Galileo. Oduševljen sam kvalitetom i dizajnom, a već sam na snimanju odabrao gotovo sve modele koje ću s radošću nositi ovog ljeta, ali i preporučiti Galileo kao pravi izbor mojim kolegama. Samo snimanje je bilo zabavno, a veseli me što sam upravo je zaštitno lice Galilea kao hrvatskog modnog brenda!', izjavio je Vedran Ćorluka.

>> Sviđa mu se život u Moskvi, ali jedna stvar Ćorluku - izluđuje!

Muškarci sve više pažnje posvećuju svom izgledu stoga ni ne čudi činjenica da muška modna industrija pomno osluškuje potrebe i želje današnjeg suvremenog muškarca. Nova Galileo kolekcija predstavlja više od 150 modela košulja u kratkom i dugom rukavu, bilo da je riječ o business, casual ili ceremony programu. Košulje su kontrastnih orukvica, ovratnika i detalja na plaketi s gumbima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene