Cro a porter

Modna večer: Sammir u pratnji zaručnice, Pišek solo prije svadbe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Moda i Hrvati vole se javno. Na drugoj večeri Cro a portera bilo je puno poznatih lica...

Nakon uspješne prve modne večer, Cro a porter je večeras privukao mnoga poznata lica. Dok su se čekale dizajnerske kolekcije XD Xsenije Designa, Tamare Bombardelli, Ivana Manna, Matevža Faganela, Vaina, Damira Begovića i Domagoja Štimca, te dvojca Dioralop Andreje Bistričić i Maje Merlić koje zatvaraju reviju, fotoreporeri su zabilježili poznate u prvim redovima.

Pogledaj i ovo In Magazin: Josipa Lisac - 8 "Svi to traže!" Savjet Josipe Lisac kako pronaći ljubav koja će trajati cijeli život: ''Svatko je od nas mora otkriti sam!''

>> Sammir kao iz topa: 'Pokušavam biti najljepši!'

Pažnju je zasigurno privukao nogometaš Dinama, Jorge Sammir Cruz Campos poznatiji samo kao Sammir. U pratnji zaručnice Yasmine željno je očekivao sam početak, a kako je veliki ljubitelj mode nije mogao propustiti i ovu reviju.

Osim njega tu je bila i Nikolina Pišek koja se skoro udaje pa se zauzeta oko planova za vjenčanje. Josipa Lisac bila je odlično raspoložena za kamere, kao i glumica Maja Borić. U Laubi je bio i glumac Mislav Čavajda, stilist Neven Ciganović, te Dubravko Merlić i Željka Ogresta kako bi pružali podršku svojoj kćeri. Čak su i nosili njezine kreacije.

Pogledajte sve u galeriji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene