MISS HRVATSKE 2016

LASKAVA TITULA JE NJEZINA Angelica Zacchigna proglašena najljepšom Hrvaticom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Druga pratilja je Katarina Jurkin, dok je titulu prve pratilje osvojila najmlađa natjecateljica Lucija Radolović.

Titulu Miss Hrvatske 2016 i priliku da nas predstavlja na Izboru za Miss svijeta u Washingtonu osvojila je Angelica Zacchigna.

Pogledaj i ovo Vanna - 1 nešto potpuno novo Vanna je karijeru okrunila prepunom Arenom Zagreb, a sada najavljuje nešto novo klupskim spektaklom!

Pogledajte prvi intervju s najljepšom Hrvaticom.

Druga pratilja je Katarina Jurkin, dok je titulu prve pratilje osvojila najmlađa natjecateljica Lucija Radolović. Žiriju se najviše svidjela Angelica Zacchigna koja je dobila priliku predstavljati Hrvatsku.

Izabrano je i 6 superfinalistica, a  to su Angelica Zacchigna, Katarina Jurkin, Nina Jelenković, Ivana Knoll, Lucija Radolović, Ana Colić kojima su članovi žirija postavljali pitanja.

Žiriju su se predstavile u najboljem svjetlu. Buduća Miss treba imati vanjsku ljepotu, ali i talent.Djevojke su se već ranije predstavile članovima žirija sa svojim talentima, a neke su dobile priliku pred svima pokazati što znaju.

Publici i žiriju predstavljene su kratke biografije kandidatkinja, ali saznali smo i zašto žele postati Miss.

Neil Krisralam, mladi televizijski prezenter, glumac i PR stručnjak, pozdravio je sve prisutne i poželio sve najbolje natjecateljicama.

Publiku i žiri petnaest je djevojaka razbudilo plesnom koreografijom za koju su se pripremale proteklih tjedan dana.

Sve okupljene pozdarvila je aktualna Miss Maja Spahija, a otkrivena je i informacija da će se Izbor za Miss svijeta održati u prosincu ove godine u Washingtonu.

Djevojke su se prvo predstavile u narodnim nošnjama krajeva iz kojih dolaze. Žiri pomno prati njihov hod, držanje i osobnost. 

Među najljepšim Hrvaticama našle su se sljedeće ljepotice: Ivana Buntić, Marinela Miklečić, Angelica Zacchigna, Katarina Jurkin, Nina Jelenković, Mirela Kralj, Galla Gomerčić, Vanna, Apostolovski, Sara Vukušić, Ana Colić, Lucija Radolović, Mihaela Dragutin, Antonela Ivanović, Ivana Knoll i Iva Breški.

Članove žirija čine uspješni ljudi iz poslovnog i društvenog života čiji zadatak neće biti lagan, a to su Tihana Harapin Zalepugin, Dr. Zoran Žgaljardić, Siniša Kuzmanović, Metalija Transa, Branka Atletić, Damir Luketić, Jadranka Pezo, Hrvoje Prahir, Nail Krisralam, Ana Marija Šimić, Ante Pavić, Željko Burić, Martina Mavrin, Marija Baričević, Sanja Faber, Dino Karađole, Domagoj Matić, Iva Loparić Kontek, Maja Vračarić
 

U izboru za najljepšu Hrvaticu sudjelovali ste i vi! Sudjelovanjem u anketi proteklog tjedna imali ste priliku birati vašu Miss - Miss Medija.

Lentu Miss medija tako odnosi Ivana Knoll, koja je dobila 25 posto glasova. Gusta borba vodila se između nje i Galle Gomerčić, koja je dobila 22 posto vaših glasova! Trećeplasirana je Ana Colić s 9 posto glasova. U anketi je sudjelovalo 7427 čitatelja Dnevnik.hr-a.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene