Princeza

ONA JE SRPSKA KATE MIDDLETON! Povijesno kraljevsko vjenčanje oduševilo regiju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepoj farmaceutkinji tepaju da je sprska Kate Middleton. Vijest o svadbi princa i pučanke obišla je regiju i svijet.

Povijesni trenutak dogodio se u Srbiji ovih dana! Naime, vjenčao se član njihove kraljevske obitelji, princ Mihailo Karađorđević, unuk kralja Aleksandra Karađorđevića. Par se, piše Blic, vjenčao s Ljubicom Ljubisavljević na Oplencu. Među uzvanicima bili su brojni slavni Srbi, a vjenčanje je održano u velikom stilu. Radi se o velikom spektaklu, koji je u Srbiji od povijesne važnosti.

Naime, poslije 94 godine u Srbiji je ovo prvo kraljevsko vjenčanje. Ljubica i Mihailo, sretni mladenci, u kratkom su roku osvojili srpsku javnost. Ljubici mediji tepaju kako je ona njihova Kate Middleton. Paralela je jasna, radi se o diplomiranoj farmaceutkinji, ženi iz naroda.

Beograđanka nježnog izgleda upoznala je Mihaila preko zajedničkih prijatelja, a njena prirodna ljepota odmah ga je osvojila. I ona je, kao i Kate, vrlo jednostavna i neposredna pa je narod obožava. Procurile su sa svadbe i fotografije te video, a sve zahvaljujući slastičarni iz Pančeva, koja se pohvalila da su upravo oni autori impresivne torte na sedam katova. Na torti je radilo čak 20 ljudi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene