Svi ga vole!

Čudo od djeteta: Čime je to maleni Ljuba iz Sevkina spota osvojio regiju i što želi biti kad odraste?

Severina (Foto: PR) Severina (Foto: PR) PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: PR) Ljuba Stanković (Foto: Instagram) Ljuba Stanković (Foto: Instagram) Ljuba Stanković (Foto: Instagram) +0 Severina (Foto: PR) Galerija

Severini se u pjesmi "Tutorial" pridružio Ljuba Stanković i na prvi pogled, odnosno prvo slušanje oduševio cijelu regiju.

Šestogodišnji Ljuba Stanković glavna je zvijezda Severinine nove pjesme “Tutorial“ i pripadajućeg glazbenog spota. Njegov talent i pojava oduševili su sve koji su ga pogledali i mnogi se pitaju tko je zapravo maleni Ljuba.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Ljuba Stanković živi u Beogradu sa svojom obitelji, a u glazbu je zaljubljen, doslovno, od malih nogu. Neki ga se sjećaju iz prošle sezone "Pinkovih zvezdica", kada je bio podrška sestri koja se natjecala.
No Ljuba se široj javnosti predstavio kao jedan od natjecatelja posljednje sezone “Pinkovih zvezdica“, čije je emitiranje stiglo do kraja proteklog tjedna, a on je proglašen pobjednikom. U finalnoj večeri izveo je pjesmu "Melanholija", a žiri nije sakrivao oduševljenje njegovom interpretacijom pjesme. 

Motive za prijavljivanje u show Ljuba je otkrio u intervjuu za Pink.rs: "Inače, ja sam želio još prošle sezone, kada se natjecala moja sestra Marina Stanković, prijaviti se u Pinkove zvezdice. Mogli ste i vidjeti da sam jedva čekao da moja sestra završi nastup i da istrčim kod nje na scenu da je zagrlim, da joj čestitam i da otpjevam neku pjesmu. Ali sam jedva čekao četvrtu sezonu i molio tatu i mamu i plakao tražeći da me prijave u Pinkove zvezdice. Uz dogovor s tatom i mamom ja sam se prijavio i presretan sam." 

Ljuba Stanković (Foto: Instagram) Ljuba Stanković (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Ljuba je sa svojih šest godina bio najmlađi natjecatelj, a publika i žiri su ga obožavali. Nazivali su ga čarobnim dječakom. Obožavaju ga i brojni slavni pjevači i pjevačice, među njima i Severina, koja je upravo s njime odlučila surađivati na najnovijoj pjesmi.

“Kada mi je Jala Brat poslao pjesmu, u jednom njezinu dijelu pichovao je svoj glas i zazvučao mi kao dijete. Tada mi je na pamet pao Ljuba Stanković, čudo od djeteta i buduća velika zvijezda. Predivno i neubičajeno talentirano dijete, prepuno emocija i veselja, što sam primijetila na prvu. Zahvaljujem njemu i njegovim roditeljima što su mi omogućili da zajedno s njim izvedem “Tutorial“, objasnila je Severina.

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on


 

Malenom je Ljubi ovo prva suradnja s nekom slavnom zvijezdom, a sigurni smo kako nije i posljednja. "Kada porastem, najviše bih želio postati pjevač i velika, velika zvijezda!" otkrio je svoje želje Ljuba, a kako stvari stoje, one su se već počele ostvarivati. 

Djelić atmosfere sa snimanja spota i Ljubine dojmove o pjesmi i Severini pogledajte u sljedećem videu.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene