'Gdje ne vidiš očima'

Lea Dekleva u društvu s Oskarovcima

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon brzog uspona pjesme 'Gdje ne vidiš očima' na top listama radijskih stanica, Lea Dekleva će uskoro objaviti i spot za istu.

Glazbu i tekst ove pjesme potpisuje sama Lea inspirirajući se osobnim pričama. Ovog puta slaveći život otvara vrata nekom novom zvuku.

Pogledaj i ovo showbuzz Pikanterije... O svom dubokom, dubokom dekolteu: 'Niste još vidjeli ništa!'

>> Što mislite, koja će od ovih 5 pjesama pobijediti?

'Sve o meni je toliko dostupno u mojim pjesmama da se ponekad čudim tom svom egzibicionizmu. Ipak, mislim da nema poštenijeg pristupa pisanju od ovog. Svi mi na neki način volimo zabilježiti život. Neki će pamtiti, neki spremati u foto albume, a ja bih u pjesme. Za vrijeme snimanja pjesme, slušala sam iste komentare različitih ljudi. Čuli su 'nešto soundtrackovski' kroz pjesmu, 'vidjeli' crtić ili film. Ja sam vidjela slapove Niagare, sazvježđa, osjetila let... ali tko mene pita!  A onda se dogodilo čudo, sve se odvilo tako brzo i slučajno te se spojilo baš kako je trebalo biti!', izjavila je Lea.

Spot za ovu pjesmu napravio je redatelj Zdenko Bašić kojeg je Lea nazvala nakon što je vidjela prilog o njemu u Boljoj Hrvatskoj Nove TV. Nakon što ga je tim putem upoznala znala je kako je samo on taj koji može snimiti to što je zamislila.

'Spot je slavljenje života,' ukratko ga je opisala Lea te dodala kako se sa Zdenkom našla toliko da je o njemu postala 'ovisna'. Vidi se s njim u još mnogo projekata.

U spotu su korišteni kadrovi iz filma 'Beasts of the Southern Wild' koji je jedan od devet nominiranih za ovogodišnju nagradu Oscar čija će se ceremonija održati s nedjelje na ponedjeljak, s 24. na 25. veljače, a moći ćete je gledati od 00:45 minuta na Novoj TV.

Zavirite u čarobni svijet ovog spota kroz kratki teaser, a spot ekskluzivno pogledajte u petak na našem portalu Dnevnik.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene