3. srpnja

Ljubavna priča došla do svog kraja - Nakon 2 godine opraštaju se od obožavatelja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U srijedu, 03. srpnja na malim ekranima Nove TV emitirat će se posljednja epizoda serije 'Larin izbor'.

Jedna od najgledanijih i omiljenih domaćih serija ove će srijede doživjeti svoj finale. Serija 'Larin izbor' rušila je rekorde gledanosti te postala jedna od najpopularnijih uradaka hrvatske produkcije. Konačan rasplet gledatelji će uskoro moći vidjeti na malim ekranima. Hoće li Lara i Jaša konačno biti sretni? Što će se dogoditi s Leilom, Dinkom i ostalim junacima koji su se našli na životnom putu ovog nezaboravnog ljubavnog para?

Odgovore potražite u posljednjoj epizodi serije, u srijedu u 22,15 sati na Novoj TV. Seriju možete gledati i na platformi OYO.

Pogledaj i ovo Mario Regelja bio je u publici! Pogledajte kako je dečko Antonije Šole reagirao kad ju je vidio prerušenu u Tončija Huljića, kamera je sve zabilježila!

Glavnu junakinju utjelovila je Doris Pinčić, kojoj je uloga Lare ujedno i prva velika naslovna uloga. Popularnost serije vinula je mladu zadarsku glumicu u zvjezdane visine, a gotovo ne postoji osoba u zemlji, ali i šire, koja ne poznaje lik nježne, romantične, ali i borbene Lare Zlatar.

Odlična priča iz pera Jelene Veljače, odličan glumački cast te ljepote Jadrana, omogućile su da Larin izbor zaživi izvan granica Lijepe naše. Tako su zaplete lijepe junakinje pratili i diljem Europe i Bliskog istoka. Serijom 'Larin izbor' Nova TV je započela novi trend u hrvatskoj TV industriji te uspješno plasirala domaću seriju izvan granica Europe.

Ulogu kapetana Jaše imao je najpoželjniji hrvatski glumac Ivan Herceg, dok je njegovog zločestog polubrata maestralno odglumio Filip Juričić.

Saundtrack Tončija Huljića, 'Larin izbor' osim što je donio osjećajne trenutke i 'zaokružio' melodijama priču, postao je iznimno popularan. Pjesme 'Samo ljubav ostaje' i 'Providenca' postale su veliki hitovi, a ova potonja nominirana i za nagradu Porin.

Serija je snimana na brojnim eksternim lokacijama u Splitu i Lovranu, dok su se scene interijera prostirale kroz 22 seta na 2000 m2 u Zagrebu.

Prva sezona serije okrunjena je filmom: 'Larin izbor: Izgubljeni princ', koji je jedan od najgledanijih hrvatskih filmova u kinima.

U posljednjoj epizodi Karmen, Larina najbolja prijateljica ubrzo očekuje prinovu, a ljubavna priča između Leile i Dinka doživjet će svoj sretan kraj. Kako završava priča naših glavnih junaka Lare i Jakova, ne propustite pogledati!

Veliko finale 'Larinog izbora' ove srijede, u 22,15 sati na programu Nove TV!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene