Pohvalila se

NOVE GRUDI LANE JURČEVIĆ Pjevačica iznenadila obožavatelje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prelijepa Lana voli eksperimentirati sa svojim izgledom. Nastup u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' dodatno potiče tu njenu stranu.

Lana Jurčević našalila se na snimanju showa 'Tvoje lice zvuči poznato' i isprobala umjetne grudi. Lijepa Lana o silikonima ne treba niti razmišljati, no sigurno je zabavno poigrati se s rekvizitima na snimanju najzabavnijeg showa u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

'Za koju epizodu bih mogla ovo iskoristiti?', pitala je Lana svoje pratitelje na Instagramu gdje je objavila video sebe i svojih umjetnih grudi.

Za njih će morati pričekati neku ženstveniju ulogu, kakva zasigurno nije ona u kojoj će se naći večeras. Naime, Lanu večeras očekuje nastup u ulozi Boney M-a, čim je, kaže, došla na svoje.

Tvoje lice zvuči poznato gledajte nedjeljom od 20:10 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

 

Za koju epizodu #tlzphr bi mogla ovo iskoristiti :-D? Pripremite se sutra za #VrtiMiSeMajica poklon!! _______________________________ Veceras repriza na Novoj TV sa Shakirom, a sutra sam Boney M (sexy, dlakavi, cupavi, crni tip :-) Dosla sam na svoje! wooo hoooo!

A video posted by Lana Jurcevic Official

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene