ovo morate čuti

Od 40-ih do danas: Mladić otpjevao najveće hrvatske hitove u sjajnom videu

Juraj Vivana (Screenshot: Youtube) Juraj Vivana (Screenshot: Youtube) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Juraj Vivana (Screenshot: Youtube) Galerija

Talentirani mladić uložio je puno truda u svoj zabavni uradak. Napravio je presjek hrvatske glazbene scene od 40-ih do danas. Zaista je zabavno gledati taj razvoj.

Talentirani mladi glazbenik Juraj Vivana odradio je sjajnu stvar. Naime, na svom je Youtubeu objavio presjek domaćih, popularnih pjesama kroz godine - od početka prošlog stoljeća pa sve do danas. Vivana je obuhvatio razdoblje od 1940-ih pa sve do danas te je otpjevao klasik Ive Robića, ali i hit Severine Vučković.

Pogledaj i ovo Severina - 4 kakav prizor! Severina se skinula u minijaturni badić, a onim što je uslijedilo sve je raspametila: "Senzacionalno!"

Odabrao je refrene najpopularnijih pjesama u određenom desetljeće i oduševio na Yotubeu, gdje je video pogledalo skoro 20 tisuća ljudi. Zabavnu kompilaciju snimio je u jednom zagrebačkom studiju, a montaža videa trajala je prilično dugo. Mladić se zaista potrudio i odradio sjajan posao.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene