Ne dam po djetetu!

Javila se majka transeksualca: 'Naš narod ne razumije, samo su zli!"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Maneken koji se proslavio snimajući kampanje za ženske proizvode napravio je operaciju spola, a progovorila je njegova majka...

Andreja Pejić, koja je do prije nekoliko tjedana bila poznata pod imenom Andrej, australski je model s bosansko-srpskim korjenima. Rodila se kao dječak u Tuzli 1991. godine, a poslije toga odselila je u Beograd. Nakon razvoda roditelja, s majkom, bratom i bakom odselila je u Melbourne.

Pogledaj i ovo showbuzz Nikad sretnija 'Nema ništa bolje nego opet biti djevica'

Nakon što je svijet iznenadila priznanjem kako je nakon operacije spola opet nevina, sada se o promjeni spola svog sina oglasila i Jadranka Pejić.

Androgini model otkrio: 'Zovite me Andreja!'

'Nažalost, to dijete naučilo je glumiti kroz život i to jako dobro. Jako je pametna, osjetila je gdje i kako se treba ponašati i zaštiti od okoline. Imala je devet godina kad smo doselili u Australiju, a odmah je postala najbolji đak u školi.', prisjetila se majka.

Andrejin stariji brat Igor također se okušao u modnom svijetu, a uskoro je njegovim putem krenula i mlađa sestra.

'Ona je profesionalna, nije razmažena i nema prohtjeva. Jako je radišna, kamera je voli i lijepa je kao anđeo. No, ne vrti se u modnom biznisu toliki novac. Vidjet ćemo hoće li ova promjena utjecati na to', razmišlja Jadranka.

Andreja je majci zabranila da čita komentare po internetu, no Jadranka kaže kako je na negativne reakcije već imuna, javlja portal Vesti Online za koji je majka dala intervju.

'Iz nedavne posjete Srbiji Andreja se vratila puna pozitivnih dojmova. Kad je bio koncert Depeche Modea u Beogradu, bile su sasvim drukčije reakcije. Preko 50 vatrogasaca i zaštitara stajalo je u redu da se slika s njom. Rekli su joj: 'Nema veze dijete jesi li muško ili žensko. Ali lijepa si i hoćemo se slikati s tobom'', kaže Jadranka.

No, najviše loših komentara ipak dolazi s naših prostora.

'Želim vjerovati da je naš narod, bez obzira na narodnost, još dobar u duši. No, kad pogledam komentare po Internetu, jako se razočaram. Ne moraju oni voljeti Andreju, ne moraju je shvatiti, ali čemu toliko zla. Nitko od nas ne zna kakvo unuče ili praunuče može sutra dobiti. Ako ne znaš, ne razumiješ, nemoj samo biti zloban', zaključila je majka.

Za kraj, zamolila je novinare da o njezinoj kćeri pišu u ženskom licu.

'Ne možete razumjeti koliko transrodne osobe boli kad o njima pišete i dalje u rodu koju su napustili. Molim vas, samo pripazite da je moja Andreja sad žensko', apelirala je majka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene