Domaći hitovi

Ivana 'skinula' s trona domaće zvijezde - Ona je broj 1!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Imamo novo ime na listi domaćih hitova! Pobjednica ovotjedne liste HR TOP 40 je Ivana Radovniković s pjesmom 'Tako rijetko si tu'.

I dok je prošli tjedan na tronu zasjala Colonia s novim hitom 'Tvrđava', ovoga je tjedna na službenoj nacionalnoj listi radijskog emitiranja aktualnih domaćih singlova Ivana Radovniković s pjesmom 'Tako rijetko si tu'.

Pogledaj i ovo Ivana Radovniković - 3 evo kako izgleda danas Karijeru joj je lansirao prvi hrvatski talent show, na neko se vrijeme povukla sa scene, a vratila se još jača nego prije!

Mlada Zadranka Ivana Radovniković protekla je dva tjedna bila na 2. mjestu po emitiranju na 80 radijskih postaja koje za Institut hrvatske glazbe prati softverski sustav PlayKontrol. U prošlom se tjednu, od ponedjeljka 25. veljače zaključno s nedjeljom 3. ožujka, probila na broj 1.

>> Tko je s trona skinuo Severinu i Ninu? Imamo novi broj 1!

'Jako sam sretna i ponosna jer svi koji smo radili na ovoj pjesmi smo zaista vjerovali u nju, a prvo mjesto velika je potvrda i nagrada za sav trud', kaže nam Ivana.

'Želim se svima zahvaliti na podršci koju primam ovih dana, od strane publike, struke, radijskih urednika i medija jer su ovoj pjesmi širom otvorili svoja vrata. Mislim da se svatko danas može prepoznati u ovoj priči i da je to ono što je privuklo slušatelje. Spot je uskoro gotov s montažom i veselim se premijeri', rekla je Ivana.

Unutar Top 10 prošlog tjedna su se uglavnom 'presložili' izvođači koji su tamo bili i prethodnog tjedna: radijskim urednicima i publici i dalje se dopada duet Ivane Husar i Massima te singlovi Lane Jurčević, Marije Husar, Colonije, Severine i Tonija Cetinskog. U društvo 10 najpopularnijih ušle su i pjesme Sinova ravnice i Lee Dekleve, prijašnjih tjedana nešto niže plasirane. 9. tjedna 2013. bio je dobar i za Lukya – njegova nova pjesma „Ništa“ kao i skladba „Cvijet“ grupe En Face jedini su noviteti na HR TOP 40.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene