sama objavila

Intimna ispovijest Dvornikove kćeri: 'Imala sam živčani slom'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kći Dine Dvornika sa svojim je prijateljima na Facebooku podijelila traumatično iskustvo koje ju je natjeralo na promjene.

Ella Dvornik uvijek je iskreno progovarala o svojim problemima i promjenama u svojem životu. Sa svojim je Facebook prijateljima podijelila vrlo intimnu ispovijest te je priznala kako je prije tri godine doživjela živčani slom. Tada je odlučila promijeniti svoj život.

Pogledaj i ovo Severina gdje su se to našle? Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

Ella Dvornik ljubi 13 godina starijeg Britanca

 

'U listopadu 2013. sam imala živčani slom i gledala sam film 'Yes Man' sa Jim Carrey i odlučila sam prihvatiti taj moto da vidim što će se dogoditi. Obožavam svoj život od kada sam počela prihvaćati sve prililke. Radila sam pogreške , ali nista ne žalim! Živim u zemlji di me nitko ne zna, nitko me nije zaposlio jer sam ''Dvornik'' jer ih boli briga, totalno sam svoja osoba i gradim svoj identitet, imam najbolji posao ikad, putovala sam prošle godine više nego u cijelom svom životu, upoznala sam iskrene dobre ljude bez skrivenih namjera, donirala sam krv pet puta. Vidjela predivna mjesta i jela najdivniju hranu.... Uzmite moj savjet i recite da! Svemu', kaže Ella.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene