Tada je imala 16

Internet poludio za glumicom iz Harry Pottera – Izrasla je u prelijepu ženu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

I dok je J.K.Rowling najavila novu priču o Harry Potteru, internetske sfere zabavljaju se s Ronovom pratnjom i kako indijska ljepotica izgleda danas.

Harry Potter i dalje je popularan! J.K.Rowling najavila je nastavak priče o malom čarobnjaku koji bi svjetlo dana trebao ugledati u obliku kazališne predstave.

Pogledaj i ovo David Bradley Fanovi ostali zapanjeni Legendarni glumac kojeg pamtimo po ovoj ulozi pojavio se na potpuno neočekivanom mjestu: ''Ma je li ovo on!?''

I dok smo u iščekivanju novih avantura, internetska publika iskoristila je trenutak prisjetiti se scene bala iz četvrtog nastavka o 'Harry Potteru: Plameni pehar'.

Bucku iz 'Kućanica' sigurno pamtite - a kakva je tek danas!

 

Ovoga je puta riječ o indijskoj glumici Padmi Patil koja je utjelovila Ronovu pratnju Afshan Azad. Lijepa glumica velika je zvijezda u Indiji, a u filmu je glumila kada je imala 16 godina.

Danas ima 27 i talentirala je plesačica, a ima i smisla za humor jer je svima poručila putem Twittera da nije nimalo čudno drugačije izgledati sa 16 godina i desetak godina poslije. U svakom slučaju, njezina ljepota zabljesnula je internetskim sferama.

Pubertet odradio svoje: Iz ružnog pačeta narastao je u pravog labuda

Sličan slučaj već neko vrijeme zabavlja Britance – ali i šire. Riječ je glumcu Matthewu Lewisu koji je igrao malog čarobnjaka Nevillea Longbottoma, a a zatim je odrastao u zgodnog mladog muškarca i zaludio obožavateljice diljem svijeta.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene