Luksuz na sve strane

On je najmlađi svjetski milijarder, ima samo 25 godina i nema djevojku!

Gustav Magnar Witzøe (Foto: Instagram) Gustav Magnar Witzøe (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Gustav Magnar Witzøe (Foto: Instagram) Gustav Magnar Witzøe (Foto: Instagram) Gustav Magnar Witzøe (Foto: Instagram) Gustav Magnar Witzøe (Foto: Instagram) Gustav Magnar Witzøe (Foto: Instagram) Gustav Magnar Witzøe (Foto: Instagram) +0 Gustav Magnar Witzøe (Foto: Instagram) Galerija

Gustav Magnar Witzøe najmlađi je muški milijarder na svijetu koji dolazi iz, vjerovali ili ne, Norveške.

Najmlađi muški milijarder na svijetu ima samo 25 godina, naslijedio je obiteljski posao uzgoja ribe, bavi se manekenstvom, a dolazi iz Norveške.

Pogledaj i ovo showbuzz Opasna nezgoda DRAMA NA MORU Ana Stunić stala na jednu od najopasnijih riba u Jadranu

Njegovo je ime Gustav Magnar Witzøe, a Forbes ga je ove godine proglasio najmlađim milijarderom na svijetu, obzirom na imovinu koju posjeduje i čija se vrijednost procjenjuje na vrtoglavih 2,435 milijardi britanskih funti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gustav Magnar Witzøe (@guswitzoe) on

Gustavov stil života možemo svakodnevno pratiti na Instagramu, gdje s 80 tisuća obožavatelja dijeli fotografije svog luksuznog života.

Ovaj mladi maneken za laskavu titulu može zahvaliti ocu od kojeg je naslijedio veliko bogatstvo. Naime, Gustav Witzøe stariji posjeduje gotovo pola ribarnica Norveškoj, imena Salmar ASA, inače jednog od najvećih proizvođača lososa u svijetu, osnovane 1991. godine, a sve je odlučio predati sinu u ruke 2003. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gustav Magnar Witzøe (@guswitzoe) on

Unatoč očevom potezu i prilici za ulazak u poslovni svijet, Gustav je priznao kako nije bilo lako preuzeti očevo poslovno carstvo, pa je umjesto toga krenuo s pokretanjem nekoliko vlastitih start up projekata.

"Ne možete od nekoga zahtijevati da bude šef tako velike kompanije. To bi moglo utjecati na vas na mnogo načina, dobrih i loših. Može utjecati i na odnose s prijateljima", izjavio je Gustav za norveške medije.

Prema Business Insideru Gustav je imao dugu i veliku raspravu s ocem o preuzimanju kompanije u trenutku kada mu je bilo tek 19 godina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gustav Magnar Witzøe (@guswitzoe) on

I dok trenutno razvija vlastite poslovne projekte, Gustav pronalazi vremena za putovanja diljem svijeta i boravak na brojnim egzotičnim lokacijama, vožnju u svom Porscheu, u privatnom zrakoplovu i na brodu, a najdraže društvo mu je njegov pas.

Iako živi luksuznim životom, Gustav nema djevojku i nije u vezi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gustav Magnar Witzøe (@guswitzoe) on

Gustav je treći najmlađi milijarder na svijetu, a prva dva mjesta zuzele su njegove sunarodnjakinje sestre Katharina i Alexandra Andresen, vlasnice kompanije Ferd.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene