Imala je samo 24 godine

'Mala nevjesta' pronađena mrtva u svom stanu - sumnja se na ubojstvo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Pratyusha Banerjee bila je zvijezda serije 'Mala nevjesta' u kojoj je tumačila ulogu Avika Gor.

Šok i nevjerica zavladali su Bollywoodom kada je u javnost izašla vijest o smrti mlade glumačke zvijezde, našim gledateljima poznate iz serije 'Mala nevjesta', Pratyushe Banerjee.

Pogledaj i ovo showbuzz Sumnja na ubojstvo? MISTERIOZNA SMRT Što se stvarno dogodilo tog kobnog dana?

Glumica je pronađena mrtva u svom stanu, policija je potvrdila kako se radi o samoubojstvu. Pratyusha je zahvaljujući spomenutoj seriji, koju hrvatski gledatelji prate na kanalu Doma TV, postala poznata diljem svijeta i njezina je smrt rastužila milijune gledatelja.

Potvrdu ovog jezivog događaja dao je i glumac Sidharth Shukla koji je u seriji tumačio lik Shiva. Glumac je izjavio kako je u šoku zbog njezine smrti i kako ne može pronaći riječi da izrazi tugu koju osjeća.

Zašto se mlada glumica odlučila na tako očajnički potez još uvijek nije poznato, iako neki izvori bliski preminuloj zvijezdi navode kako je dugo bila u teškoj depresiji zbog ljubavi.

Ipak, čini se kako nije sve kako na prvu izgleda. Brojni prijatelji i kolege preminule glumice javili su se medijima tvrdeći kako ne vjeruju da je riječ o samoubojstvu već o planiranom ubojstvu. Za sada se ne zna razlog iz kojeg su sigurni da se radi o ubojstvu. Jedna glumičina kolegica izjavila je kako je Banerjee bila previše snažna osoba da bi se odlučila na takav čin.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene