Snažna ljubav

Franka emotivnom porukom otkrila kako provodi vrijeme s Vedranom: ''Tvoj cijeli svijet je s tobom u toj sobi, na tom sivom kauču''

Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (FOTO: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (FOTO: Instagram) +0 Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Galerija

Franka Batelić porukom je pokazala koliko cvijeta ljubav između nje i Vedrana.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka ne kriju koliko se vole. Njihove objave stalno pokazuju da je njihova ljubav golema i da uživaju u svakom zajedničkom trenutku.

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

Franka je opet objavila fotografiju i poruku kojom opisuje koliko je njihov odnos snažan, a u samo sat vremena njezina je objava prikupila gotovo pet tisuća lajkova.

''Ono kad tek otvoriš oči, kroz prozor te gledaju sunce i more, Vedran prepričava dogodovštine iz jutarnje šetnje, nasmiješ se, pomaziš psa za dobro jutro i s prvim gutljajem kave shvatiš - tvoj cijeli svijet je s tobom u toj sobi, na tom sivom kauču. Emotivni throwback na prošli tjedan, Veki se sad sprema za subotuuuu, a i ja moram dobro pripremiti glasnice za svoju ulogu najglasnije navijačice u Kalinjingradu!'', napisala je Franka uz zajedničku fotografiju.

Podsjetimo, šuška se kako se par namjerava i vjenčati nakon nogometnog prvenstva.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene