Koja će na tron?

KRENULO JE Pred njima su dani odluke!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Krasotice iz cijele Hrvatske doputovale su u Trogir i odmah se bacile na posao.

Finalistice izbora za Miss Hrvatske 2016. stigle na pripreme u Trogir. Petnaest finalistica koje se bore za titulu Miss Hrvatske 2016. i odlazak na prestižno natjecanje za Miss Svijeta smjestile se u jedan tamošnji hotelski kompleks.

Pogledaj i ovo showbuzz Miss Hrvatske 2016 ODABRALI STE Bitka je bila gusta, ali Miss medija je Ivana Knoll!

Krasotice iz cijele Hrvatske doputovale su i odmah se bacile na posao – pripreme za veliko finale koje će se 17. lipnja održati u šibenskom Solarisu. Tijekom pet dana natjecateljice će marljivo raditi na koreografijama, brušenju svojih talenata, usavršavanju komunikacijskih vještina i fizičkoj kondiciji. Pod budnim okom mentora ljepotice će dati sve od sebe da se što bolje pripreme za osvajanje titule najljepše Hrvatice.

Prva važna zadaća koje će djevojke obaviti je fotografiranje portreta kojima će se predstaviti široj javnosti te video-razglednica na kojima će njihovu ljepotu naglasiti prekrasne vedute povijesnog grada Trogira. Natjecateljice tijekom snimanja moraju pokazati umijeće poziranja, svoj šarm i svoju osobnost ali i izdržljivost jer će karavana ljepote obići mnoge lokacije. Večernji sati rezervirani su za vježbanje koreografija pa je s takvim tempom za očekivati da djevojke rano odu na spavanje, osobito zbog tjelovježbe s kojom svako jutro kreću već u 7:00 sati.

„Djevojke su prekrasne, pune entuzijazma i želje za učenjem pa će naši mentori imati pune ruke posla. Treneri svakodnevno vježbaju s njima, Davor Garić ih podučava komunikaciji i razbija strah od kamere, a plesna stručnjakinja Marina Mihelčić brine se za savladavanje koreografija. Uskoro će nam se pridružiti Tihana Harapin Zalepugin koja će s djevojkama raditi u kategoriji modelinga te Zoran Škugor koji će ocjenjivati talente naših ljepotica“. – kaže direktorica izbora Maja Vračarić.

Finalni izbor za Miss Hrvatske pratite 17. lipnja UŽIVO na našem portalu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene