Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa

VIDEO Jedan je prvi put morao ljubiti, a drugi UBITI

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Braća Stanko i Voje imaju pred sobom velik izazov...

Film 'Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa' crnogorskog redatelja Nikole Vukčevića, početkom prosinca stiže u hrvatska kina. Riječ je o crnogorsko-hrvatsko-srpskoj koprodukciji, vrlo potencijalnom kino hitu koji je u glumačkoj postavi okupio najpoznatija i najrelevantinija regionalna glumačka imena poput Gorana Bogdana, Emira Hadžihafisbegovića, Momčila Otaševića, Nebojše Glogovca pa čak i Damira Urbana, koji je osim specijalnog gostovanja u filmu, autor i izvođač naslovne pjesme iz filma.

Pogledaj i ovo Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Prekinuli pa se mirili Naš glumac dugo je izbjegavao izlaske s 11 godina mlađom djevojkom, a sada su na crveni tepih došetali držeći se za ruke

Preglup i pregluplji - najbolje kino otvaranje u 2014. godini

Radnja 'Dječaka' prati živote braće Stanka i Voje, (Gorana Bogdana i Momčila Otaševića), koji u istom životnom trenutku imaju pred sobom veliki izazov. Jedan od njih morat će prvi put ubiti, a drugi prvi put u životu – ljubiti. Film je nastao po motivima drame 'INSTANT' - poznatog srpskog pisca i redatelja Đorđa Milosavljevića, po scenariju Milice Piletić i redatelja Vukčevića, a sniman je u Podgorici, Londonu i Zagrebu.

Također, film 'Dječaci' je crnogorski kandidat za nominaciju za prestižnu nagradu Američke filmske akademije - Oscara, te je upravo u ovom tjednu održana i projekcija filma u Los Angelesu, u prisustvu redatelja Vukčevića.

Je li ova zvjezdana glumačka postava, vizualna atraktivnost koja podsjeća na prave hollywoodske blockbustere i glazbena raskoš, pravi recept za regionalni kino hit saznat ćemo vrlo brzo. 'Dječaci' u hrvatska kina stižu 4. prosinca u distribuciji 2i Filma.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene