europski tjedan sporta

Rozga i Danijela pozivaju na aktivnost: 'Odvojite malo vremena za svoju aktivnost'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Popularne glazbenice Danijela Martinović i Jelena Rozga pridružile su se brojnim sportskim zvijezdama u promociji aktivnije i zdravije Hrvatske.

Zagrebačko jezero Bundek u subotu 12. rujna od 10 do 22 sata biti će dom središnjem Nacionalnom događaju prvog Europskog tjedna sporta. Pjevačice Danijela Martinović i Jelena Rozga pozivaju na događaj koji će se odvijati u sedam tematskih kutaka.

Pogledaj i ovo Splitski festival - 5 Taj splitski šušur! Tko je na Splitskom festivalu pio samo vodu, tko je veliki povratnik festivala te tko se sve okitio nagradama?

'Iako smo sportska zemlja, statistike govore kako nismo dovoljno aktivni. Moj posao zahtijeva i dobru kondiciju pa tako redovno vježbam i preporučujem svima da odvoje dio vremena svakog dana te izaberu rekreaciju i vježbu koja njima najbolje odgovara. Zaista je potrebno malo kako bismo se doveli u formu i živjeli zdravije!', rekla je Jelena Rozga.

Dosimo TOP 5 dobro čuvanih showbizz tajni koje su razotkrivene ovog ljeta

Službeno otvorenje središnjeg obilježavanja Europskog tjedna sporta započinje sutra u 9 sati biciklističkom turom uzvanika od Europskog trga do Bundeka. Brojne sportske zvijezde očekuju se na Bundeku tijekom cijelog dana, a svi su sadržaju besplatni za sve posjetitelje. Oni uključuju: biciklizam, Dharma Jogu, utrku za djecu, Fokus point pilates trening, Zumbu, savate, nanbudo, aikido, capoeiru, judo, hrvanje kao i ostale brojne sportske aktivnosti. Građani će moći zaigrati tenis, košarku i nogomet. Bit će tu KHL Medveščak i njihova maskota koja će se igrati s djecom, a svoje će promocije imati i klubovi Dinamo, Cibona i Cedevita.

'Pozivam sve na Bundek. Pridružite nam se u brojnim sportskim aktivnostima i treninzima. Sport i vježba sastavni su dio moje svakodnevice i vjerujem kako će i vama život učiniti kvalitetnijim!', izjavila je Danijela Martinović.

 

Na Europskom trgu u 17.45 sati sutra će se održati finale projekta Pokreni se. Više od 300 prijavljenih vježbača odradit će kružni trening pod vodstvom Renate Sopek i Ivana Antunovića. Uz besplatna savjetovanja vježbači će moći razmjeniti iskustva i s brojnim sportskim zvijezdama kao što su Mihovil Španja, gimnastičar Marijo Možnik, nogometaši Dinama Angelo Henriquez i Eduardo, hokejaši Medveščaka, plivač Mario Todorović, vaterpolist Mladosti Ivan Marcelić i njegov bivši kolega Dubravko Šimenc.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske u prvom Europskom tjednu sporta, koji se održava od 7. do 13. rujna 2015. godine ima cilj potaknuti Hrvatsku na tjelesnu aktivnost (#BeActive) te ih motivirati da ostanu aktivni tijekom cijele godine. Europski tjedan sporta namijenjen je građanima svih dobnih skupina bez obzira na tjelesnu pripremljenost. Više informacija o samom događaju, kao i prijave za sudjelovanje možete pronaći na službenoj stranici.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene