Prozvala kritičare

ELLA DVORNIK: 'Takve komentare daju žene nezadovoljne sobom, obično s 5/10/20 kg viška'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik ovih dana boravi na Hvaru. Sa zaručnikom Charlesom Pearceom tamo slavi njegov rođendan, a pokazala je i svoju seksi guzu.

Ella Dvornik rastura svojim blogom i Instagram profilom. Broj obožavatelja raste iz dana u dan, a kako i ne bi, kad su fotografije sjajne. Ovog puta počastila je pratitelje s nekoliko fotografija s odmora na Hvaru. Na taj otok stigla je kako bi sa zaručnikom Charlesom Pearceom proslavila njegov rođendan.

Pogledaj i ovo Charles Pearce Baš na Valentinovo! Charles Pearce prisjetio se početka s Ellom Dvornik, a jednu stvar sada ponovno jedva čeka: "Pronašao sam ljubav. Ili sam bar tako mislio"

Par uživa u kupanju, hrani, masažama i koktelima, a fini život godi zgodnoj Elli. Tako je objavila fotografiju u kupaćem kostimu, dok je na nogama nosila visoke platforme. U pravi plan došla je njena guza, koju su pohvalili i obožavatelji. 'Predivno izgledaš, odlična guza', komentirali su Ellini obožavatelji te je tražili savjete za čvršću pozadinu.

Bilo je i onih koji su je kritizirali jer je premršava, a njima je rekla što ih ide. "I opet neke gospe BEZ svoje slike, zaključanog profila, na fotki djevojke koja nije pala pod utjecaj silikonskog miljea, pišu kako ima premršave 'nogice'??! Jesu to neke pileće nogice za juhu ili što? Wtf?! Dosta mi je svih vas dušebrižnika koji nemate pametnija posla u svojoj nemogućnosti ili nemoći da se pozabavite svojim tijelom (jer takve plitke i površne komentare daju samo nadrndane žene nezadovoljne sobom, obično sa +5/10/20 kg viška) kudite sasvim normalno i zgodno tijelo djevojke kojoj ne nedostaje ama baš ništa i ona to zna', poručila je Ella.

 

Shitface

A photo posted by www.iamella.com (@elladvornik) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene