Slavna ekipa

Sjećate se ove slatkice? Prošlo je 17 godina!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sjećate se dječje zvijezde Mare Wilson? Cijela ekipa okupila se nakon 17 godina!

Ekipa 'Matilde' je opet na okupu nakon 17 godina! Nekadašnja dječja zvijezda Mara Wilson poslala je nekoliko fotografija na svojem Facebook profilu s okupljanja glumačke ekipe s Dannyjem DeVitom na čelu. '

Pogledaj i ovo Film ''Tatica u suknji'' odustali su od slave Sjećate se ove slatke djece iz filma ''Tatica u suknji''? 30 godina kasnije teško ćete ih prepoznati, evo kako izgledaju danas!

'Matilda' je inače poznata dječja knjiga Roalda Dahla na temelju kojega je napravljen i mjuzikl. Film je bio hit 90-tih, a i danas je rado gledan, te je zbog tematike već i dječji klasik. I sama predstava na Broadwayu je prije mjesec dana dobila četiri Tony nagrade.

>> 'Frankly my dear...' - Najpoznatija filmska rečenica koja se skoro nije ni dogodila!

Danny DeVito režirao je film, a u glavnim ulogama su se našli tada klinci Rhea Perlman, Embeth Davidtz i Mara Wilson – tada poznata kao i sam Macaulay Culkin.

Mara danas ima 26 godina, a iza nje su mnogi klasici – tko je se ne sjeća iz božičnog filma 'Čudo u 34. ulici' i 'Mrs.Doubtfire'? Filmovi su obilježili njezino djetinjstvo, a danas ona nije toliko u javnosti već piše svoj blog 'Mara Wilson Writes Stuff'. Studirala je na University of New York, te se fokusirala na karijeru spisateljice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene