Premladi su?

'Mrzim ovo reći, ali ona će mu slomiti srce'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Britanski ljepotan Harry Styles ima reputaciju lomitelja ženskih srca, a izgleda kako je naišao na ravnopravnu partnericu u liku mlađahne Kendall Jenner.

Iako su isprva skrivali svoju vezu, 19-godišnji Harry Styles i 18-godišnja Kendall Jenner s vremenom su se opustili i sad se redovito viđaju diljem svijeta.

Par je prvi put snimljen zajedno 20. studenog u Los Angelesu, a prošlog tjedna viđeni su zajedno i u Londonu. I dok se ovo dvoje mladih zabavljaju, Kendallin polubrat Brody Jenner tvrdi kako će Harry ostati slomljenog srca.

'Mrzim ovo reći, ali Kendall će mu slomiti srce. Siguran sam da se trenutno ludo zabavlja s njim. Pametna je i voli se zabavljati. No, ipak je premlada za ozbilju vezu. Oboje su premladi', izjavio je Brody za New York Daily News' Confidenti@l.

Harry se sviđa Kendallinom ocu Bruceu Jenneru jer poput njega voli igrati golf pa je tako na jedan način i odobrio njegovu vezu sa svojom kćerkom. No, izgleda kako Brody gaji ozbiljne sumnje u budućnost ovog novog showbizz para.

Pogledaj i ovo Harry Styles - 1 Ovo nitko nije očekivao! Proslavljeni glazbenik napravio je drastičnu promjenu imidža, obožavateljice su u šoku: ''Past ću u nesvijest...''

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene