Svi ga vole

Tko je Antonio? Mladi Opatijac zaludio Srpkinje! Popularnost mu nezaustavljivo raste

Antonio Krištofić (FOTO: Privatni album) Antonio Krištofić (FOTO: Privatni album) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Antonio Krištofić (FOTO: Privatni album) Antonio Krištofić (FOTO: Privatni album) Antonio Krištofić (FOTO: Privatni album) Antonio Krištofić (FOTO: Privatni album) +0 Antonio Krištofić (FOTO: Privatni album) Galerija

Antonio Krištofić krenuo je u osvajanje estrade, a odlučio se na korak da se prijavi na show Zvezde Granda.

Mladi pjevač iz Opatije, Antonio Krištofić trenutno se natječe u show-u "Zvezde Granda" u Srbiji.

S nepunih 17 godina bio je gost na koncertima Olivera Dragojevića, Željka Joksimovića, Zdravka Čolića te dobio brojne nagrade na Splitskom festivalu i Festivalu šibenske šansone.

Antonio Krištofić (FOTO: Privatni album) Antonio Krištofić (FOTO: Privatni album)

Dobio je priznanje hrvatskih radija za najbolju izvedbu Oliverove pjesme "Stine" u velikoj konkurenciji u kojoj su bile i velike zvijezde kao što su Doris Dragović, Nina Badrić i mnogi drugi.

''Trenutno se borim u show-u Zvezde Granda s ciljem da me čuje cijeli Balkan, još na početku svoje "mlade" karijere rekao sam da će moj put bit regionalan i da se ne želim samo zadržavati u granicama Hrvatske. Već sada imam fan grupe na Instagramu iz Makedonije, Bosne, Srbije pa čak i Kosova, što mi je uistinu drago i zahvalan sam im na tome'', kazao je Antonio za naš portal.

Antonio Krištofić (FOTO: Privatni album) Antonio Krištofić (FOTO: Privatni album)

''Dolazim s mora, pjevam isključivo pop, a prihvatili su me fantastično svi članovi žirija, a posebno Marija Šerifović i Jelena Karleuša. Trudim se da na scenu Granda, kako pjevački, tako i vizualno donijeti nešto što oni nemaju, a svakako im treba! Drago mi je da se napokon ruše granice, jer zapravo u glazbi granica i nema, stvaraju ih isključivo primitivni ljudi'', kazao je Antonio za kojim, prema onome što pišu društvene mreže, žene iz Srbije i regije luduju.

Antonio je dogurao do četvrtfinala, bori se za polufinale, a nada se i velikom finalu. Opatija, Rijeka i okolica je uz njega. Svi redovno prate sve informacije vezano za njega u ovom natjecanju.

Osim Antonija, u showu ima još hrvatskih prestavnika, a među njima je i Hana Mašić o kojoj smo već pisali.

 

A post shared by ANTONIO KRISTOFIC OFFICIAL (@antoniokristofic_official) on

 

A post shared by ANTONIO KRISTOFIC OFFICIAL (@antoniokristofic_official) on

 

A post shared by ANTONIO KRISTOFIC OFFICIAL (@antoniokristofic_official) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene