Pametna ljepotica

LIJEPA ANGELICA Evo kako bi nova Miss Hrvatske kaznila 'navijače'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miss Hrvatske 2016 postala je Angelica Zacchigna. Novopečena Miss ima rješenje i za divlje navijače.

Odabrana je nova Miss Hrvatske 2016. PrelijepaAngelica Zacchigna osvojila je stručni žiri svojom ljepotom, ali i pameću. Ova djevojka inače studira jazz pjevanje u Trstu, a pleše i suvremeni ples. Tijekom izbora za Miss Hrvatske, Angelica je odgovorila i na pitanje članice žirija - modne agentice Tihane Harapin-Zalepugin. Tihana je mladoj Missici postavila pitanje vezano uz izgrede hrvatskih navijača u Češkoj. 'Što bi učinila da se njih smiri i dovede u red, da nas ne sramote u svijetu?', postavila je Tihana mladoj Angelici pitanje netom nakon što je hrvatska sramota obišla svijet.

Pogledaj i ovo showbuzz Teža strana Izbora za Miss 'Znaš hodati, ali si razmažena i želiš da se ljudi bave s tobom'

'Iskreno bih rekla da sami sebe trebaju gledati iznutra, zato što su to oni napravili, a nismo mi. Tako da, nije to naša sramota, nego oni moraju razmišljati. Da, mislim da ih treba kazniti, ali ne da plate nekakvu kaznu, nego da skuže moralno da su nešto krivo napravili, da ih bude sram', rekla je mlada ljepotica i zaradila gromoglasan pljesak. Sigurni smo da je i ovaj sjajan odgovor doprinio njezinoj pobjedi.

Da podsjetimo, izbor za Miss Hrvatske održan je sinoć, gdje je Angelica okrunjena najljepšom. Druga pratilja bila je Katarina Jurkin, dok je titulu prve pratilje osvojila najmlađa natjecateljica Lucija Radolović.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene