Zaljubljen do ušiju

Kramarić objavio fotografiju kojom je rastužio brojne obožavateljice, njihovi komentari baš su nas nasmijali

Andreja Kramarić (Foto: Instagram) Andreja Kramarić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Andreja Kramarić (Foto: Instagram) Andrej Kramarić s djevojkom (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Andrej Kramarić s djevojkom (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) +0 Andrej Kramarić s djevojkom (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Galerija

Nogometaš Andrej Kramarić ne skriva koliko je zaljubljen u svoju djevojku Miju.

Mladi nogometaš na zasluženom je odmoru nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

Pogledaj i ovo Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Na njenoj ruci prsten Jedan od najpoželjnijih domaćih nogometaša zaprosio djevojku Miju?

Radi se o 27-godišnjem Andreju Kramariću koji je tek nedavno progovorio o svojoj lijepoj djevojci Miji Ćurković, od koje se ne odvaja otkad je iz Rusije stigao sa srebrnom medaljom oko vrata.

Iako nogometaš skriva privatni život kao zmija noge, ipak ne skriva koliko je zaljubljen u 23-godišnju studenticu Veterinarskog fakulteta s kojom se prvo odmarao u čarobnom Dubrovniku, a par se sada uputio na ljetovanje u Grčku, točnije na Mykonos.

Andrej je tako podijelio njihovu prvu zajedničku fotografiju na Instagramu na kojoj golupčići poziraju zagrljeni, a fotka je raspametila njegove obožavatelje.

 

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

"Najljepši par u Hrvatskoj", zaključili su, dok je bilo i zabavnih komentara koji su nas nasmijali od srca, jer su upućeni od strane njegovih obožavateljica koje se ne mogu pomiriti s činjenicom da je njihova simpatija sretno zaljubljena već godinu dana.

"Andrej, pričat ćemo kad dođeš kući", "Moj dečko ima curu. Nema veze, navikla sam", "Rastužio si mi prijateljicu, razbit ću te", "Plačem i nije mi dobro", "Rodica sigurno", "Piši kući propalo", "Osvetit ću se ja", samo su neki od komentara koje su mu ostavile ispod fotografije.

Andrej Kramarić s djevojkom (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Andrej Kramarić s djevojkom (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL)

Par se upoznao u Zagrebu, a navodno je bila u pitanju ljubav na prvi pogled. Šuška se kako ga je studentica već upoznala s roditeljima te kako bi s njim uskoro trebala preseliti u Njemačku s obzirom na to da Kramarić igra za tamošnji klub.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene