Što ih je sablaznilo?

Kreće nova sezona Supertalenta: Žiri je vidio već gotovo sve, ali uvijek ih ponešto iznenadi!

Žiri Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) Žiri Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Žiri Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) Žiri Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) Maja Šuput Tatarinov i Janko Popović Volarć (Foto: Dnevnik.hr) +0 Davor Bilman i Martina Tomčić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Nakon sedam sezona audicija, Maja Šuput, Janko Popović Volarić, Martina Tomčić Moskaljov i Davor Bilman tvrde da su vidjeli gotovo sve. Ipak, katkad i njih ponešto uspije iznenaditi. Uoči nove sezone "Supertalenta", koja počinje već ove nedjelje, naš žiri Sanji Kuzmanović otkrio je što ih najviše brine, što im se najviše urezalo u pamćenje te tko ih je oduševio, a tko sablaznio.

Nakon što su završene audicije za sedmu sezonu Supertalenta, žiri nam je otkrio što je čak i njih, nakon svega što su dosad vidjeli, uspjelo iznenaditi.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zlatni Studio - 8 Evo što kaže žiri! Supertalent je u finalu za najbolji reality medijske nagrade Zlatni studio, koja je tajna uspjeha ovog hit-showa?

"Pa ne znam koji je točni naziv za to što smo vidjeli, hahaha, ali nazovimo to mogućnošću spremanja i naknadnog vraćanja hrane i tekućine iz određenih dijelova tijela. Isuse, sad sam se tek sjetila. Uf, pa ti fakat dobor pamtiš", rekli su nam Martina i Davor

No bilo je, priznaju, i situacija u kojima nisu strahovali samo za zdravlje kandidata, već i za vlastiti život.

"Kod jednog bračnog para na koturaljkama koji su postizali nevjerojatne brzine u, za mene barem, nekontroliranoj rotaciji, a pritom ženski dio tog para nije bio u kontaktu niti s tlom niti se rukama za bilo što držala. Recimo da mi to nije bilo baš svejedno", priznala je Martina.

A ponekad su u strahu, šale se, i od Majinih odjevnih kombinacija.

"Pa ja sjedim kraj nje i to zna biti bolno. Ma ne, obožavam to, toliko se zabavlja žena da se i mi zabavljamo s njom", izjavio je Janko.

"Marko Grubnić radi već 15 godina i on tu ima svoju kreativu, ja njemu nikad ne kažem hoću-neću, čak ni ne vidim šta ću imati na sebi, a ove sezone smo napravili presedan, s obzirom da nisam imala vremena jer sam non-stop radila, nisam probala nijednu kreaciju, pa tako ni ovu danas. Pa sam se maloprije prepala što me osobno haljina napala", priznala je Maja.

Iako, vjerovali ili ne, statistički najmanje prolazaka dalje da Janko, neke su stvari iste, dosljedne sebi iz sezone u sezonu, kao recimo, Majino i Bilmanovo podbadanje.

Što su nam još otkrili pogledajte u prilog IN Magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto:Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) +3 Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Celebrity Otkriveno koji je nadimak Meghan Markle dala sinu, mnogi su se iznenadili njezinim izborom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene