Evo što će raditi

Vlatka Pokos najavila povratak na scenu ali i otkrila kakvog frajera priželjkuje

Vlatka Pokos (FOTO:Pixsell) Vlatka Pokos (FOTO:Pixsell) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos (FOTO:Pixsell) Vlatka Pokos (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) +0 Vlatka Pokos (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Galerija

Ovih je dana iz daleke Kanade u Hrvatsku ponovno stigla Vlatka Pokos. U Splitu ju je ugostila dizajnerica Monika Sablić, koja je Vlatku odabrala za zaštitno lice svoje nove modne kolekcije.

Hrvatska Victoria Beckham još jednom je uspjela nadmašiti samu sebe. Njezina nova kolekcija ženski seksepil ističe na decentan i elegantan način. Upravo to i jest ono po čemu je Monika Sablić prepoznatljiva.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 1 I danas očarava ljepotom Prepoznajete li našu bivšu voditeljicu i pjevačicu s fotografije? Tada je pjevala u popularnoj grupi, a kasnije je medijske stupce punila ljubavnim životom

"Ja to volim, mislim da je manje više. Nekad žena kad je zakopčana do grla izgleda seksipilno i izazovno i bombastično i ne moramo biti nužno biti otvoreni i otkopčani da je sve na izvolite. To je ova predivna haljina na Vlatki Pokos zlatno srebrna sa zlatnim pojasom takve su i hlače, minica na meni, jedan bijeli kombinezon sa zlatnim pojasom, šarene košulje koje su ovu zimu hit. Jedna mini kolekcija za svačije oko prilagodljiva", kazala je Monika Sablić koja je za zaštitno lice odabrala Vlatku Pokos.

"Monika i ja smo već par puta prije 7-8 godina razgovarale o nekoj suradnji ali onda, tako svašta se događalo, i nikako da se to ostvari i sad kad sam se konačno odselila u Kanadu Monika me se sjetila. Nazvala me i mene je ta ideja oduševila pratim Monikin rad i volim njene haljinice", ističe Vlatka.

Vlatka ističe kako joj u Kanadi nedostaju upravo ovakvi trenuci. Umjetnost stvorenu kroz fotoobjektiv, oduvijek je voljela. A sigurna je i kako će se jednog dana ponovno vratiti na male ekrane.

"Jednog dana ću ja sigurno svoju umjetnost preusmjerit na nekakve kanale i sigurno ću u životu snimati glazbu zato što jednostavno ja to strašno volim. Ali sad sam fokusirana na građenje egzistencije i novog života pa u biti ne bi imala niti vremena", kazala je Pokos.

Jedna od naših nekad najprepoznatljivijih voditeljica i pjevačica naglašava da je život u Kanadi sasvim drugačiji od onog koji je živjela u Hrvatskoj. Dani su joj ispunjeni učenjem i radom. Za odmor nema vremena. Zahvaljujući internetu i društvenim mrežama, neki njezini kanadski kolege otkrili su kako je Vlatka u svojoj domovini bila zvijezda.

"Znaju neki ljudi, nekima sam i rekla – ljudima je nekako to nevjerojatno, ljudi padaju na to od svugdje - super im je to, zanimljivo. Onda im ja malo pustim svoje spotove (smijeh), onda me pitaju zašto se ne bavim s tim, ali vidjet ćemo u budućnosti", govori Vlatka koja očito ima plan vratiti se.

Sasvim otvoreno govori kako je njezin život u Hrvatskoj izgubio svaki smisao i da je stoga preseljenje u Kanadu bio logičan slijed:

"Ja sam se odmorila psihički od silnog pritiska, svakodnevnog pritiska kojem sam ja bila izložena godinama to je jako teško podnositi. Nekako sam se na žalost u Hrvatskoj počela osjećati zadnjih godina kao da se vrtim u krug iz kojeg se ne mogu isčupati. Jednostavno neke stvari ne možete kontrolirati i ne može te se boriti dovijeka s vjetrenjačama. Ja sam se godinama borila s vjetrenjačama i onda sam shvatila da je to besmisleno", iskrena je bivša voditeljica i pjevačica.

Polako, ali sigurno, na drugom kontinentu Vlatka trenutačno ostvaruje svoje snove. Uživa u svakom novom danu. A da je sretna i zadovoljna, vidi se i na njezinu izgledu.

"Mislim da evo s mojih 48 godina - ne skrivam godine, da još uvijek nisam nikakve zahvate radila niti to namjeravam u budućnosti, možda jednog dana vidjet ćemo. Imala sam sreće to su dobri geni - dalmatinski inače", kroz smijeh prepričava Vlatka.

Iako kroz život trenutačno korača sama, u ljubav i dalje vjeruje. Smatra kako za nju nikad nije kasno:

"Iskreno, zadovoljna sam s onim što sam napravila zadnjih godinu dana u Kanadi i osjećam se sigurno. Ali činjenica je definitivno da je jako teško u životu naći u zrelim godinama partnera, to nije lako. Ja sam odavno sama sebi dokazala da mogu biti i sama, znači nema potrebe - jer ja nikada nisam pristajala na kompromise i nikad ne bi živjela u lošem braku samo za to da bi bila zaštićena ili u lošoj vezi. Radije sam sama i valjda će jednog dana stići neki Dalmatinac'', kroz šalu će Pokos.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene