nezaboravne mladenke

Vjenčanice poznatih Hrvatica: Koje su se zvijezde udale u raskošnoj krinolini, a koje u ljetnoj haljinici?

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanice poznatih Hrvatica - 1 Vjenčanice poznatih Hrvatica - 2 Vjenčanice poznatih Hrvatica - 3 Vjenčanice poznatih Hrvatica - 4 Vjenčanice poznatih Hrvatica - 5 Vjenčanice poznatih Hrvatica - 6 Vjenčanice poznatih Hrvatica - 7 Vjenčanice poznatih Hrvatica - 8 Vjenčanice poznatih Hrvatica - 9 Vjenčanice poznatih Hrvatica - 10 +2 Vjenčanice poznatih Hrvatica - 11 Galerija

Baš poput svih žena, i slavne Hrvatice za svoje vjenčanje pomno biraju kreacije u kojima će izreći sudbonosno DA. Svila, čipka, saten, raskošni volani, dugi veo... Vjenčanica mora biti savršena. Koje su poznate Hrvatice na vjenčanju zablistale u skupocjenim raskošnim krinolinama, a koje su se odlučile za jednostavne vjenčanice nalik na ljetne haljinice, istražila je ekipa In magazina.

Na taj posebni dan dame žele izgledati poput princeza. Dok neke biraju raskošne kreacije koje oduzimaju dah, druge se vode mišlju manje je više. Pa bacimo oko na vjenčanice poznatih Hrvatica.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 7 Znaju se od prije Severina poslala poruku našem plesaču koji ju je utjelovio, ispunila mu je želju koju je priznao prije nastupa!

Petar Grašo i Hana Huljić uplovili su bračnu luku,a sasvim očekivano najveću je pozornost izazvala Hanina vjenčanica inspirirana pedesetima. Gola ramena i satenske rukavice, gumbići i til ukrašen uzorkom cvijeća i lišća bili su Hanin retro odabir.

''Ona je izrađena isključivo za nju, rađena je po nekakvoj njenoj osobnosti, to jest kako smo mi nju vidjeli. Moja supruga je odradila skicu i napravili smo par prijedloga i Hana se jako brzo odlučila u možda nekih 5-10 minuta i rekla evo to je ta koju želim'', objasnio je Jurica Pirić, modni dizajner. 

Najljepša sportašica lako bi odnijela i titulu najljepše mladenke. Antonija Mišura Sandrić svoju je vjenčanicu dala izraditi po vlastitim idejama. Ana Jelušić odlučila se za jednostavnu čipkastu golih leđa, a Iva Majoli zabljesnula je u svilenoj vjenčanici koju je krasio dugački veo. Sportašice očito dobro znaju što žele, a pjevačice još bolje.

Franka je blistala u raskošnoj vjenčanici dizajnerice Caroline Herera. Sudbonosno DA golih je ramena izrekla i Maja Šuput. Njezinu je vjenčanicu kreirao Marko Grubnić, a Severininu potpisuje Matija Vuica. Seve nam je ekskluzivni uvid u slavlje dala u videospotu za pjesmu ''Kuma''.

''Kad je pjesma bila gotova jedino što mi je palo napamet je to, jer radit spot ponovno svadbu, to mi se ne da'', rekla je. 

A što biraju bolje polovice poznatih sportaša? Čilićeva supruga Kristina odlučila se za kreaciju Caroline Castigliano, dizajnerice luksuznih vjenčanica iz Velike Britanije. Supruga Ivice Kostelića Elin nosila je jednostavnu bijelu, a Andreja Kramarića Mia kratku dekoltiranu. Modrićeva supruga Vanja nosila je vjenčanicu boje šampanjca, a prikladnu varijantu za vjenčanje na brodu imala je Viktorija Rađa.

Izabel Kovačić je izgledala kao milijun dolara u vjenčanici talijanskog dizajnera Antonia Rive, a Ivana Vida očarala je uskom vjenčanicom sirena kroja i dugim velom. Raskošna vjenčanica nije mogla sakriti emocije Simone Mijoković.

Bojana Gregorić Vejzović u prljavo bijeloj čipkastoj, a njezinoj kolegici glumici Ines Bojanić uz ovakav osmijeh odlično je pristajala bijela ljetna haljinica. Poput princeze iz bajke izgledala je manekenka Nikolina Minovska koja se kasnije presvukla u drugu vjenčanicu koju je kreirao Juraj Zigman.

Tia Mamić blistala je u spektakularnoj vjenčanici dostojnoj kraljevskih dvora, baš poput Ive Šarić i i Ljupke Gojić Mikić. Vjenčanicu od satena, kristalne čipke i perli Lucija Lugomer upotpunila je tradicionalnim dubrovačkim naušnicama.

Jer ipak su taj osjećaj sreće, pokoja suza radosnica i vjenčanica ono što će svaka mladenka pamtiti do kraja života.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Patrick J. Adams i Troian Bellisario (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle i Patrick J. Adams (Foto: Getty Images) Celebrity Bivši kolega Meghan Markle otkrio detalj koji baca ružnu sliku na suprugu princa Harryja: ''Možda je samo htjela da ponovim''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alan Walme Alan Walme Alan Walme Valentina i Alan Walme: Makarena i Lambada - 4 +2 Valentina i Alan Walme: Makarena i Lambada - 6 Celebrity Upoznajte zgodnog brata naše najseksi plesačice, prvi put se natječu jedan protiv drugog, a on ima tužnu vijest za buduće obožavateljice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene