Rasplesana obitelj

Upoznajte zgodnog brata naše najseksi plesačice, prvi put se natječu jedan protiv drugog, a on ima tužnu vijest za buduće obožavateljice

Alan Walme Alan Walme Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alan Walme Alan Walme Alan Walme Valentina i Alan Walme: Makarena i Lambada - 4 Valentina i Alan Walme: Makarena i Lambada - 6 Alan Walme +0 Alan Walme Galerija

Alan Walme jedan je od mentora u novoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama", a prvi put se natječe se protiv svoje sestre Valentine, s kojom je dosad osvojio brojne medalje, pehare i priznanja na domaćim, ali i internacionalnim natjecanjima.

"Ples sa zvijezdama" vraća se na Novu TV 6. ožujka, a jedno od novih lica koje ćemo gledati u showu je plesač Alan Walme, koji će se naći u ulozi mentora.

Pogledaj i ovo Pedro i Valentina pobijedili u Plesu sa zvijezdama - 2 emotivna završnica Donosimo prve reakcije pobjednika showa "Ples sa zvijezdama" i ostalih finalista, suze su tekle u potocima!

Alan je državni prvak u kombinaciji deset plesova i u standardnim plesovima te viceprvak u latinsko-američkim plesovima, a usto je i trenirao brojne prvake što smatra još većim uspjehom. Iako iza sebe ima zavidnu karijeru, sada mu se ostvario san o kojem je maštao odmalena.

"Jako me razveselio poziv u show, pratim ga od malih nogu i oduvijek mi je bila želja nastupati kao mentor", rekao je Alan za DNEVNIK.HR.

"Probe napreduju punom parom, zadovoljan sam s partnericom, mislim da je talentirana i da ima ritma i da smo kliknuli što mislim da je bitnije od talenta", naglasio je.

Alan je u plesnim krugovima već dobro poznat, no šira javnost će ga tek upoznati, a evo što on ukratko kaže o sebi.

"Plesom se bavim od svoje šeste godine, licencirani sam sudac sportskog plesa pri svjetskoj plesnoj federaciji WDSF. Osvojio sam brojne medalje i nagrade ali najdraže su mi one koje osvoje moji učenici. O privatnom životu ću vam samo reći da sam u sretnoj vezi što će možda rastužiti ženski dio publike", poručuje.

Alan je inače i brat naše poznate plesačice Valentine Walme, koja je također mentorica u novoj sezoni showa pa će se natjecati jedno protiv drugog.

"Ovo je prvi put da se natječemo jedan protiv drugoga, ne gledamo to na način tko će dalje dogurati ili napraviti bolji show. Međusobno smo si podrška i pomažemo si, ja znam sve njene adute kao što i ona moje tako da ih je teško iskoristiti protiv sestre", priznaje.

Sa sestrom, kako kaže, ima tipični bratsko-sestrinski odnos.

"Poštujemo se, pomažemo jedan drugome, ponekad se posvađamo, ali to je sve normalno u bilo kakvom odnosu ne samo bratsko-sestrinskome. Internih šala ima i previše, ostat će interne jer mislim da nikome ne bi bile smiješne osim nama. A anegdota uvijek ima, od jedne je nastao i #walmebrothers", tajnovit je Alan.

Brat i sestra Walme zajedno su osvojili brojne medalje, pehare i priznanja ne samo na domaćim već i internacionalnim natjecanjima, pa nas je zanimalo kako funkcioniraju kao plesni partneri i tko je glavni.

"Osvojili smo dosta medalja, nagrada i pehara. Toliko da smo prestali brojati. Uvijek se dogovorimo tko će uzeti koji pehar tako da tu nije problem. A tko je glavni? Tu se malo teže dogovorimo, ali uvijek nađemo kompromis", priznaje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tina Walme LaTina (@walme.tina)

Alan je radio i s mnogim zvijezdama, kao što su Nataša Bekvalac, Leteći odred, Begini i drugi, no teško mu je izdvojiti omiljene suradnje, a kaže i da još nije naišao na nekoga tko ne zna plesati.

"Antitalenta za ples nema, barem se ja još nisam susreo s takvim jer ples je hodanje na glazbu, a to je bar lako", smatra plesač.

Sudjelovanje u showu svakako će mu donijeti veći broj obožavatelja, no njegov je cilj nešto drugo.

"Ne gledam na ovaj show na način da bi stekao popularnost, više bi mi godilo kad bi se netko zbog sestre i mene odlučio plesati, to bih potpisao odmah, tako da bih svojim budućim pratiteljima poručio: ne morate me zapratiti, radije upišite plesnu školu", poručuje Alan.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Patrick J. Adams i Troian Bellisario (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle i Patrick J. Adams (Foto: Getty Images) Celebrity Bivši kolega Meghan Markle otkrio detalj koji baca ružnu sliku na suprugu princa Harryja: ''Možda je samo htjela da ponovim''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene