Opet u školi

Poslušajte kako Bucka uči kineski

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

S Vitomirom Lončar bili smo i na satu kineskog.

Poznata glumica i producentica Vitomira Lončar uskoro se sa suprugom Ivicom Šimićem seli u daleku Kinu i život iznova započinju. Vitomira je u 57. godini ponovno sjela u školske klupe i naumila savladati kineski jezik, čije poznavanje će joj zasigurno dobro doći s obzirom na to da ona odlazi tražiti posao.

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

Za razliku od supruga, koji preuzima umjetničko ravnateljstvo kazališta Xi'anu, Vitomira tek mora naći posao, što joj ne bi trebao biti problem, jer je već i radila u Aziji. No, ono što će joj teško pasti je rastanak s kćeri koja ostaje u Hrvatskoj.

'Ja sama na cijeli svoj dosadašnji život gledam na zaista uspješnu jednu fazu života, a sada ulazim u drugu. U kojoj ne znam što me čeka, i vjerujem da je još mnogo toga što ću napraviti i što je na korist Hrvatskoj', kazala je Vitomira. Više pogledajte u prilogu IN Magazina.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene